VinterVild

Direktlänk till inlägg 6 september 2011

Ändringar och arabesquer

Av vintervild - 6 september 2011 08:00

Lite ändring i workshopen, vi ska på pole-workshop i två timmar på söndagen istället :) Ska bli kul! O älsklingen är inte hemma i helgen så han kan inte klaga :P


Regn imorse. Båda missarna ville gå ut, men kom snabbt in igen när de insåg att det var vått ute. Mitt fel såklart. De fick nöja sig med att leka inne istället, tror att det gick lika bra det. Mindre blött i pälsen.


Baletten igår gick bra. Fortfarande nytt, men jag börjar få lite koll på armar och ben. Vi fick göra arabesque, även om min är många år ifrån att se ut som i länken. En dag kanske :)


Ikväll blir det att ta igen stretch och klass och kanske lite OP emellan om jag orkar. Det kommer att bli sent hem, men sova kan man göra när man är död. Eller?

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

6 september 2011 17:30

sv: Okej haha, ja, då litar jag hellre på din träning. :) Jag ska testa det ikväll. Jo, jag når golvet med händerna då, först med fingrarna, sen med händerna..

När man är stel så blir det fingrarna, sen alltså händerna.

http://www.primapolerina.net

 
Jess

Jess

7 september 2011 00:32

Eller hur!! Sova är bara ett nödvändigt ont!

http://antligenjess.blogg.se

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

7 september 2011 01:37

Åhh vad roligt med stretch workshop och jättesöt bild på kissen :)

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se