VinterVild

Direktlänk till inlägg 5 september 2011

Workshop

Av vintervild - 5 september 2011 10:15

Ska bege mig till Gävle med Z och gå på stretch-workshop med Justine McLucas på lördag :)


Yay!


 

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

5 september 2011 11:39

sv: Hm, jag tycker jag har raka höfter, men det är kanske sånt där som man inte alltid ser man som man gör ändå.. vrider ut dom eller nåt..
hm, ja, jag ska kolla nästa gång men oavsett hur jag gjort så har jag aldrig känt där på vänster ben.. bara höger och där vet jag att det är även om jag dragit höften sned, om jag lutat mig eller sådär.
Där känns det alltid.

Ja, men tack för hjälpen :) lunge gör jag mycket också innan jag går ner mot spagat.

Hur länge är du i varje position förresten? 20-30sekunder eller mer?

http://www.primapolerina.net

 
Ingen bild

zenia

5 september 2011 13:25

JAG SER SÅ FRAM EMOT DET!!!!!! :))))) HAPPPY FACE GÅNGER TUSEN!!!!!

 
Vickan

Vickan

5 september 2011 20:40

sv: Aha, jag testade den här hamstring stretchen, http://www.youtube.com/watch?v=RpJab7LcbxE

Att ligga mot en dörrkarm och lägga upp benet, jag gjorde exakt som han sa men jag kände knappt nåt bak i låret..

För hamstring är väl typ baksidan av låret och höftböjare där fram på låret om jag förstår det rätt?

Så isåfall borde jag vara mer vig i hamstring än höftböjare eftersom dom var "enkla", jag kan inte riktigt få till den varianten att ligga på rygg och dra upp benet och räta ut det..

Men jag får väl träna vidare på den övningen iaf + lunge då så kanske det funkar bättre :)

http://www.primapolerina.net

 
Linda

Linda

9 september 2011 22:25

Åh vacker bild

http://writingl.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se