VinterVild

Direktlänk till inlägg 5 september 2011

På bättringsvägen

Av vintervild - 5 september 2011 07:30

Idag känns det bättre. Inte så att jag lovsjunger livet eller gör bakåtvolter av glädje, men det känns bättre än hela helgen. Vilket är tur för annars så hade jag inte kommit till jobbet.


Min underbara middagslur resulterade i att jag hade lite svårt att somna igår så det är en trött morgon idag. Att vakna var inte så svårt, att hålla mig vaken är lite värre så jag bröt min svit och köpte en Red Bull. Ibland får man vara svag...


Jag provade en ny stretchrutin imorse, ungefär det vi gör på stretchen men inte lika länge och intensivt. Det fungerade bra, fick mer kvalitet i det hela. Planen är att inom en inte allt för avlägsen framtid kunna göra spagat trött och morgonstel, men just nu är jag är inte där. Något att jobba för.


Idag balett, sedan hem till katterna. Älsklingen har körkortsteori idag och kommer hem sent så jag kan somna alldeles för tidigt utan dåligt samvete. Låter som en perfekt plan...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se