VinterVild

Alla inlägg under augusti 2011

Av vintervild - 27 augusti 2011 21:05

Älsklingen och jag hade picnic idag, vi tog med oss lite gott och hoppade på cyklarna och begav oss till en sjö i närheten. Där var det fullt med folk som badade och fiskade, men jag blir imponerad om det fortfarande finns fisk i den sjön.


  Sjö


Vi cyklade längre in i skogen och stannade vid en frisbeegolfbana.


   Vi tog oss en sväng runt den när vi picnicat klart och hittade en hinderbana och en gullig liten groda.


   

Nu blir det godis, Frasier och gos.

ANNONS
Av vintervild - 26 augusti 2011 22:45

När jag kom hem satte jag på en diskmaskin och tog en tupplur på 1,5 h med katten bredvid mig i sängen. Efter att hon hade jamat som besatt ett tag förståss men när hon insåg att jag inte tänkte röra på mig så kom hon och sov med mig istället. Myskatt. Missen var ute.


Jag har njutit och skämt bort mig idag, köpte badbomber och body scrub på Lush och tog ett långt bad. Kom precis upp och ska snart ramla i säng igen. Första veckan på jobbet har förflutit bra även om den kändes väldigt lång emellanåt. Det är skönt att vara tillbaka i vardagen även om jag längtar tillbaka till Afrika. Jag förstår alla som stannar kvar...

ANNONS
Av vintervild - 26 augusti 2011 10:15

Bättre dag idag för det är fredag, lönen har trillat in och jag somnade i nästan god tid igår. Vilket inte betyder att jag hoppade upp ur sängen när klockan ringde, några timmars sömn till hade inte skadat.


Jag går upp fem (!) på morgnarna för att hinna med morgonbestyren och vara på jobbet till sju. Jag hade kunnat sova en halvtimme längre om jag skippade morgonstretchen, men det är den som får mig att vakna. Om jag någon dag skippar den så känns hela dagen fel.


Mina stretchövningar på morgonkvisten:


  • Groda mot vägg, 5 min
  • Sittande pikstretch, 5 min vardera sida
  • Höftböjaren, 3 min vardera sida
  • Isolerade rygglyft för bröstryggen, 2x8 st
  • Superman, 2x8 st (men jag har fötterna under ngt tungt o lyfter ryggen så långt jag kan)
  • Axlar, 2 min
  • Tortyrblocken, 1 min med ökning över tiden
  • "Chest stand" mot vägg, 1 min

Samtidigt som jag gör de sittande övningarna så äter jag frukost och tillfredsställer min internetbehov. Allt som allt tar det 30-40 min.

Jag må vara galen, men det ger resultat. Men aldrig så snabbt som man önskar...

Av vintervild - 25 augusti 2011 20:15

Jag glömde att ta min medicin igår, jag somnade istället. Och det märks, jag är retlig och gråtmild. Allt känns fel och allt blir fel.


Stretchen idag gick inte så bra, jag var för trött och oengagerad. Jag försökte verkligen, men mitt hjärta var inte riktigt med i det hela. Och jag hade, och har, träningsvärk nästan överallt, mina skuldror känns riktigt illa. Inte så bra när man ska isolera musklerna runt skuldrorna och kotorna i bröstryggen.

Jag tycker att jag gjorde bra ifrån mig trots allt, men att ligga i tortyrställningen på the evil yoga-blocks of pain går helt enkelt inte. Jag försöker o försöker, men det blir aldrig rätt.

Vi gjorde lite chest stand på slutet men jag var så trött att jag inte orkade hålla mig uppe på egen hand utan min kamrat fick hålla i mig.


Jag fick hemma-chest stand-förbud av Nelle, vilket jag kan förstå efter vilan då jag har tappat både vighet och styrka. Lite surt känns det såklart eftersom jag fick förut men jag vill inte skada mig utan ska ligga på de förbenta tortyrblocken minst en minut varje dag och träna upp min styrka så jag kommer tillbaka starkare och vigare!


Älsklingen dyker och båda katterna är ute på äventyr. Katten smet ut när jag släppte ut missen och jag orkade inte springa efter. Hon kommer när hon kommer...

Jag ska sova så snart som möjligt, en dag kvar att jobba och förhoppningsvis så har lönen ramlat in till dess.

Av vintervild - 25 augusti 2011 07:15

Skulle köpa mig lunch (och det jag inte får) innan jobbet imorse men det gick inte alls. Har inte fått någon lön idag, tycker väldigt synd om migsjälv. Alldeles tomt på kontot...


Måste vänta på att sektreteraren kommer in vid åtta för att kolla upp det, chefen har ingen vidare koll på sådana ekonomiska saker.

Det jobbiga är att alla mina betalningar och överföringar blir helt åt skogen, jag hoppas att det inte leder till några problem för mig.

Inte riktigt den starten på morgonen som jag hoppats på...


Träning igår gick bra förutom att jag var helt slut. Stretchen börjar lossna lite i tekniken men mina hamstrings är fortfarande som stålvajrar. Men på ett bra sätt för det släpper i dem efter att jag suttit i en position en stund. Det dåliga sättet är om det känns värre, då ska man vila en vecka enligt Nelle o jag litar på henne.


På klassen var jag helt slut, fick sådan kramp i magmusklerna att jag höll på att dö och orken i axlarna var inte hög. Men jag kämpade tappert och det gick bra trots allt.

Idag är det "bara" ryggstretch på schemat, ska bli skönt att få vila sen i helgen.


Helg... Jag längtar, då ska jag sova...

Av vintervild - 24 augusti 2011 12:57

Tom hundar är bättre på chest stand än vad jag är ;)


  Jag är imponerad!


Bild härifrån!

Ny

Av vintervild - 24 augusti 2011 10:45

Älsklingen har skaffat en ny älskling:


 

Den har herdersplats i köket och han var som ett litet barn när jag kom hem igår. Vilket säkert även kan förklaras med att han bara sovit 1,5 h under nästan två dygn.


Pojkar o deras leksaker ;)

Av vintervild - 24 augusti 2011 08:30

Ingen mjukstart efter semestern direkt, träning söndag till torsdag. Jag börjar bli rätt mör...


Stretch med Nelle är ingen promenad i parken och jag har lyckats att klämma in fyra stretchpass i rad den här veckan. Två är avklarade och jag är redan helt slut. Mina hamstrings har bytts ut mot stålvajrar som inte vill bli längre och framsida lår undrar vad de har gjort för att förtjäna ett sådant öde. Det enda som sammarbetar är straddle som alltid är bättre efter ett längre uppehåll och ryggen som har börjat knaka på sitt sedvanliga sätt igen. Man får vara glad för brödsmulor.


Efter stretch igår körde jag lite OP och hängde med dansklassens träning. Serena var inte där men ett gäng körde ihop ändå och jag följde med så gott jag orkade. Lärde mig ett nytt, fint trick och försökte lära mig en vändning på golvet som mest slutade i en liten hög. En annan gång kanske...


Till sist var det första passet med Karolina efter uppehållet och det var hårt. Speciellt som jag redan var trött från stretch o OP men jag lyckades hålla igång rätt bra ändå. Vi håller på att lära oss världens finaste koreografi, ser fram emot att kunna göra den lika vackert som Karolina.


Idag hägrar Stretch 3 - ben och Nivå 3, mitt ordinarie pass. Jag undrar om jag ens kommer att kunna gå till helgen...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se