VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2011

Trött och less

Av vintervild - 25 augusti 2011 20:15

Jag glömde att ta min medicin igår, jag somnade istället. Och det märks, jag är retlig och gråtmild. Allt känns fel och allt blir fel.


Stretchen idag gick inte så bra, jag var för trött och oengagerad. Jag försökte verkligen, men mitt hjärta var inte riktigt med i det hela. Och jag hade, och har, träningsvärk nästan överallt, mina skuldror känns riktigt illa. Inte så bra när man ska isolera musklerna runt skuldrorna och kotorna i bröstryggen.

Jag tycker att jag gjorde bra ifrån mig trots allt, men att ligga i tortyrställningen på the evil yoga-blocks of pain går helt enkelt inte. Jag försöker o försöker, men det blir aldrig rätt.

Vi gjorde lite chest stand på slutet men jag var så trött att jag inte orkade hålla mig uppe på egen hand utan min kamrat fick hålla i mig.


Jag fick hemma-chest stand-förbud av Nelle, vilket jag kan förstå efter vilan då jag har tappat både vighet och styrka. Lite surt känns det såklart eftersom jag fick förut men jag vill inte skada mig utan ska ligga på de förbenta tortyrblocken minst en minut varje dag och träna upp min styrka så jag kommer tillbaka starkare och vigare!


Älsklingen dyker och båda katterna är ute på äventyr. Katten smet ut när jag släppte ut missen och jag orkade inte springa efter. Hon kommer när hon kommer...

Jag ska sova så snart som möjligt, en dag kvar att jobba och förhoppningsvis så har lönen ramlat in till dess.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se