VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2011

Obetald möda

Av vintervild - 25 augusti 2011 07:15

Skulle köpa mig lunch (och det jag inte får) innan jobbet imorse men det gick inte alls. Har inte fått någon lön idag, tycker väldigt synd om migsjälv. Alldeles tomt på kontot...


Måste vänta på att sektreteraren kommer in vid åtta för att kolla upp det, chefen har ingen vidare koll på sådana ekonomiska saker.

Det jobbiga är att alla mina betalningar och överföringar blir helt åt skogen, jag hoppas att det inte leder till några problem för mig.

Inte riktigt den starten på morgonen som jag hoppats på...


Träning igår gick bra förutom att jag var helt slut. Stretchen börjar lossna lite i tekniken men mina hamstrings är fortfarande som stålvajrar. Men på ett bra sätt för det släpper i dem efter att jag suttit i en position en stund. Det dåliga sättet är om det känns värre, då ska man vila en vecka enligt Nelle o jag litar på henne.


På klassen var jag helt slut, fick sådan kramp i magmusklerna att jag höll på att dö och orken i axlarna var inte hög. Men jag kämpade tappert och det gick bra trots allt.

Idag är det "bara" ryggstretch på schemat, ska bli skönt att få vila sen i helgen.


Helg... Jag längtar, då ska jag sova...

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

25 augusti 2011 15:20

Hoppas dom får ordning på det med lönen, ibland blir det sådär om dom missat att skicka rapporter i tid osv.. jag ska sköta sånt där åt min chef nu i september.. hehe, hoppas jag gör rätt iaf så vi får lön haha :)

bloggsvar: Jo det är sant. Det krävs massor med förberedande övningar och mjukgörande övningar för att sen gå vidare till mer avancerade saker.

Men jag vet att sånt där är svårt ibland, det är jag ju också ett levande exempel på, man ser saker och tänker "wooow, så coolt eller snyggt! Det där måste jag också göra" och så tänker man att man kan..

Och ja, kanske kan man, eller så skadar man sig.. eller så tror man att man kan och skadar sig i slutändan..

Men jo, tack för berömmet om handstanden.

Ja, jo, jag såg att jag svankade, vet inte hur jag strävar riktigt efter att sträcka ut kroppen rakt uppåt..
Jag får träna vidare på det, så jag inte sjunker ihop i kroppen :)

http://www.primapolerina.net

 
Vickan

Vickan

25 augusti 2011 15:56

sv: Jo, hehe, det blir lätt att få reda på saker :)

Okej, tack så mycket. Ja, jag får nog öva mer mot väggen då först, öva på att sträcka upp mig riktigt osv, försöka vara rak i kroppen.
För nu var det mer att man tänkte på att hitta balansen. :)

Men jag ska fortsätta träna :)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se