VinterVild

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2011

Överlevande

Av vintervild - 22 augusti 2011 20:43

Jag överlevde dagen, nätt o jämnt. Bara fyra dagar kvar nu...


Stretchen gick inte så bra idag, nya övningar som var underliga o jag kände mig väldigt lost men jag hoppas att det löser sig. Kanske ska ta igen ett pass imorrn med, det beror på hur många som kommer då. Jag kommer iaf att vara i studion rätt länge, ska till tandläkaren kl två o det kommer inte att vara någon idé att åka hem innan klassen jag ska ta igen klockan åtta. Kanske får bli lite OP innan om jag inte kan stretcha :)


Nu sova! Älsklingen jobbar, missen är ute o katten ylar...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

22 augusti 2011 21:20

Hehe, ja det kanske han liknar :)
Kul att du är tillbaka igen!

 
Vickan

Vickan

22 augusti 2011 23:29

sv: Jaha, okej, hehe, då kan jag känna mig rätt lugn då :)
Jättesnällt av dig/er iaf :)

Jag skrev längre kommentar om hästar och en massa, men det blev så långt, och var inte så relevant, men det finns att läsa på bloggen i kommentarerna.

Tänkte så du slipper en så låååång kommentar här :)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se