VinterVild

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2011

Tillbaka

Av vintervild - 22 augusti 2011 08:15

Tillbaka på jobbet. Utan min morgon-Red Bull! Känner mig duktig :)


Allt ser ut som när jag gick på semester förutom att en av mina blommor har gått till de sälla jaktmarkerna. Jag får investera i en ny.


Det var tidigt imorse, katten orkade inte upp ur min byrålåda förrens jag släppte ut missen o då kom hon inte längre än till stolen i syrummet. Där låg hon och snusade medan jag morgonstretchade och märkte inte ens när jag gick.

Jag var mycket avundsjuk på henne.


På väg till bussen fick jag sällskap av missen halva vägen, han sprang ömsom framför och ömsom bakom och så fort han såg en läskig människa, hund eller bil lade han sig platt på marken. Jag  var lite orolig för att han skulle följa med hela vägen till bussen men han vek av ungefär halvvägs.

Lilla fjant.


Nu ska jag överlvea dagen på jobbet, sedan stretch att ta igen. Följt av att gå hem och dö i sängen tror jag.


Det kommer att bli en trött vecka...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se