VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2011

Ayesha

Av vintervild - 19 augusti 2011 18:40

  På väg mot perfektion

 
ANNONS
 
Pytte

Pytte

19 augusti 2011 21:30

Tjusigt!!

Vad gäller klänningen... sömmen räcker tyvärr inte till :) Men hittade ett tyg idag som nästan har samma marinblå nyans... ska försöka lägga dit lite tyg. Och kanske byter ränder när jag ändå är i farten för de har blivit rätt fransiga på sina ställen. Blir en del jobb... men det är den nog värd, love it!

http://pyttefin.se

 
Vickan

Vickan

19 augusti 2011 23:51

Vackert! Jättetjusigt!

http://www.primapolerina.net

 
Vickan

Vickan

20 augusti 2011 02:40

sv:Åh, vad snällt av dig. Ja, jag vet inte.
Jag skulle uppskatta det verkligen jättemycket.

Jag känner inte till Sthlm mycket, har varit där 3 ggr totalt.. men inte gått omkring mycket.

Jag kan ju fundera och se, se hur det passar er också då vi bestämt helg osv.

Men det vore jättesnällt om jag kunde stanna där en natt eller så.
Ni får betalt också isåfall. :)

Jag känner mig kanske lite... jobbig bara. Jag vill verkligen inte att du/ni känner att ni måste inkludera mig i middag eller nåt.

Jag är svår med mat och sånt, skäms och ogillar att bli bjuden då jag känner mig oförskämd då det är mycket jag inte äter..
Jag bara är så.
Jag är knäpp.

Men jag kan ju köpa nåt och äta, nånting bara eller kräm eller vad som helst..

Jag ville bara säga det så jag inte framstår som extremt besvärlig där på plats. :)
Jag vill liksom inte vara till besvär. :)

Men ja, vi kan prata mer om det där när det närmar sig..

Jag har ju fått en vecka ledigt i Oktober.. kanske jag ska försöka få en helg i November då.

Tränar ni mest på helgen? alltså det passar bäst på en helg?
Är jag välkommen till lokalen tror du, som utomstående menar jag. behöver jag betala nåt för att vara där?

Jag bara tänkte så jag vet :)

Superkul blir det iaf.

Jo, ang jobb, det är ju klurigt med att komma ihåg alla eller så.

Där jag jobbade förut var vi ca 40 tror jag, eller 45-50 med alla extra. Vissa visste man knappt vad dom hette liksom :)
Nu är vi väl 13-15 ca :)
Rätt lagom :)

Gud vad jag skriver, sorry ;)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se