VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2011

Härlig träningsvärk

Av vintervild - 19 augusti 2011 12:00

Har träningsvärk överallt idag, precis som det ska vara efter hård träning. Rygg, rumpa, lår och mage fick sig en rejäl känga på stretchen igår. Underbart... Längtar redan till nästa gång.


Måste bara göra ngt åt min hals o bröstrygg. Är extremt flexibel i halsen o tar ut rörelser där istället för i bröstryggen. Har fått lite instruktioner av Nelle o ska jobba på det hemma.

Nu när vardagen börjar igen så kommer jag igång med min dagliga stretch, när jag är ledig så är jag upptagen med att göra ingenting så jag hinner inte :)


Sista officiella semesterdagen, helgen hade jag varit ledig iaf. Det känns inte så jobbigt att gå tillbaka till jobbet, bortsett ifrån att jag inte vet hur jag ska ha tid med allting :) Fler timmar på dygnet, tack!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se