VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2011

Hemlängtan

Av vintervild - 13 augusti 2011 14:59

Det är en varm vinterdag här i Sydafrika, den första dagen som det inte är kyligt i skuggan utan riktigt, riktigt varmt.

De andra är bakfulla och/eller studerar inför test ikväll, jag har suttit vid poolen med en god bok en bra stund innan jag retirerade in i min stuga. Här är det svalt och det finns en fläkt.


Om några dagar åker jag hemåt igen, både sorgligt och skönt. Jag har börjat få hemlängtan, speciellt som dansen har börjat igen och jag ser fram emot att bli starkare och vigare. Jag saknar älsklingen, såklart, och katterna och är orolig för missen har varit bortspungen i några dagar. Jag hoppas att inget ont har hänt.


De här veckorna har varit ett äventyr och jag vet nu att jag klarar mig själv. Jag kan resa, leva, finnas på egen hand utan någon som tar hand om mig. Även om den bästa upplevelsen är en delad upplevelse.


Jag ska fortsätta ta det lugnt idag, hålla mig i skuggan och njuta av de sista dagarna innan jag påbörjar den dygnslånga resan hem igen. Förhoppningsvis utan förseningar den här gången.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se