VinterVild

Alla inlägg under juli 2011

ANNONS
Av vintervild - 12 juli 2011 08:45

Balett var kul, väldigt annorlunda från pole av förklarliga skäl, men kul. Mina fötter håller inte riktigt med, efter flera dagars långa promenader så ville de helst vila, men ingen rast o ingen ro.

Vi lärde oss första o andra position, élève, plié, grand plié o lite andra fot- och benrörelser som jag inte minns namnet på, samt armarnas positioner och steg över golv. Ser fram emot att få fortsätta idag o träna på mina linjer och positioner.


Älsklingens kusin var och hälsade på, sov från söndag till måndag och åkte igår kväll. Träffade på dem vid stationen då de hade varit på Skansen, vi pratade så att vi missade tåget trots att vi satt på perrongen. Pinsamt...

Ikväll blir pojken senare än mig, han ska ut och plaska i vattnet medan jag sträcker på benen och pointar fötterna.


Jag har redan poleabstinens redan efter en knapp vecka så ikväll blir det lite lek hemma och på torsdag tänkte jag gå förbi studion efter baletten. De ligger som är väldigt nära varandra :)

ANNONS
Av vintervild - 11 juli 2011 10:00

Hemma igen efter några underbara dagar i Paris. Och trött. Landade sent, somnade sent och trots sovmorgon imorse så blev det knappt sex timmars sömn. O så har jag balett i eftermiddag. Jättekul, men jag hade nog helst velat vara hemma o sova :P


En trevlig upptäckt var att kurserna för hösten på NPS har släppts, jag anmälde mig kvickt till två stretchkurser (spec. på ben resp. rygg) och Nivå 3 igen. Är fortfarande inte riktigt hemma med full invert och shouldermount så vill inte gå vidare ännu. Dessutom så gillar jag Karolina som lärare, behöver någon som skriker på mig :)


Mitt sparkonto blev inte glatt dock, det har redan fått lida rätt så mycket under vistelsen i Paris och nu gråter det igen. Får ta mig i kragen och börja spara ordentligt till hösten igen. O nu blir det till att dra åt svångremmen fram till lön. Tur att jag ska jobba o dansa så att jag inte hinner shoppa.


Bilder har tagits såklart, massor med sådana. Det kommer att drälla av Parisbilder så snart jag hinner titta igenom dem. Ungefär tills jag går i pension...


Nu jobba några timmar innan det är dags för mer dans!

Av vintervild - 7 juli 2011 03:48

Snart kommer pappa o syster och vi beger oss mot flyget och Paris. En långhelg i vackra staden väntar, ska bli så kul! Men jag erkänner att jag önskar att vi tagit ett senare flyg just nu...


Uppvisningen igår var jätterolig! Jag lyckades med de trick jag var orolig över och även om jag kunde ha gjort bättre ifrån mig (självkritisk, javisst!) så är jag stolt över min insats. Att stå i rampljuset gjorde mig nervös, massor med nervös, men det lockade fram det bästa ur mig istället för tvärtom. Nu kan det bara bli bättre...

Är stel idag, ska bli skönt med lite vila ifrån allt i några dagar.


Filmer blev det, jag återkommer efter helgen med dessa.


Nu kläder, en bra del av vardagen.

Av vintervild - 6 juli 2011 07:45

Jag är avundsjuk igen, och inte på ett positivt "jag ska ta i och komma dit själv"-sätt utan på ett missunsamt, småaktigt, hoppas-på-brutna-ben-sätt.

Jag är inte stolt över mig själv just nu.


Jag tror att det är sömnbrist, nervositet över uppvisningen och flygresan samt ett något för högt koffeinintag som har tagit mig hit, jag hoppas att det blir bättre efter helgen. Just nu pendlar jag mellan att förkovra mig i de förbjudna tankarna och att förtrycka dem med positiv energi samtidigt som jag håller mig undan social kontakt. Damage control helt enkelt.


Jag ser fram emot shown ikväll, trots träningsvärk och en risk att jag misslyckas med shoulder mount. Syster, älsklingen och H kommer vad jag vet, och en massa till som jag inte känner såklart. Kameran är laddad, kläder och smink nedpackat. Hur det än går så kommer det att bli så kul!

Av vintervild - 5 juli 2011 09:25

Har precis fått tillgång till internet, servern på jobbet bestämde sig för att inte samarbeta men nu är den igångtvingad igen. Får se om det håller :P


Är helt slut o mör idag, blev mycket träning igår. Först träning på Flores koreografi, gick sådär. Att vända allt 180 grader är mer komplicerat än man kan tro, och att synka varandra utan hjälp av speglar ännu mer så. Vi får träna en hel del idag och imorgon, och bestämma vem som ska stå vart och vilka som ska dansa tillsammans.


Sedan styrka o stretch, var helt slut efteråt. Men kom hela vägen ner med bröstet i golvet i straddle! Yay! Visserligen enbart med Marina liggande på min rygg, men bättre än inget :)

Spagat går sådär, inga större framgångar igår men jag gjorde elbowstand utan fötterna i golvet! Även det med mycket hjälp, men jag kunde! Yay för mig!


Till sist gick vi igenom "Express"-rutinen och även Flores, så jag var trött och det var sent när jag kom hem. Det ska bli intressant och se hur kroppen reagerar på träningen idag, genrep :)


Beställde ett nytt objektiv till kameran, Panasonic Lumix G Vario 100-300/4-5,6 Mega OIS, telezoom inför Afrikaresan. Måste ju kunna zooma in på djuren :) Det kan komma innan jag åker till Paris, men jag kommer inte hinna hämta ut det.


Nedräkningen har officiellt börjat...

Av vintervild - 4 juli 2011 13:04

På jobbet igen, började dagen med att hälsa på tandläkaren. Ont och dyrt, men tyvärr nödvändigt. Jag har rotfyllt en tand en gång, det räcker gott och väl.


Kommer att bli en kort dag, ska vara på studion klockan fem och träna på den individuella koreografin innan stretchen o sedan blir det lite träning på gruppkoreon. Så det kommer att bli dans i dagarna tre o sen åker vi till Arlanda klockan fyra på morgonen på torsdag.

Sova när jag är död var det...


Nu lite jobb o jobb tror jag... O värktabletter...

Av vintervild - 3 juli 2011 15:15

Blev inte mycket gjort resten av igår, vi lagade mat och gick och hälsade på kotten och hittade massvis med smultron på vägen. Sedan "Buffy" och sova.

Förkylningen går framåt, jag befinner mig i snuv-stadiet så det är på rätt väg. Fortfarande inte skoj att vara sjuk, men slipper jag halsont och feber så är jag ok.


Jag drömmer väldigt verkliga drömmar för tillfället, ganska obehagligt. Jag vet inte om jag minns saker som har hänt eller saker som jag har drömt, vilket gör mig väldigt förvirrad. Mer förvirrad än jag brukar vara. Det är inte kul att inte kunna lita på sina minnen...


Missen är ute och katten låter för fullt. Älsklingen ordnade frukost medan jag sov imorse, det är härligt att vara bortskämd ibland :)

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se