VinterVild

Alla inlägg under juli 2011

Av vintervild - 16 juli 2011 23:02

Det blev dykdag idag. Efter en lång sovmorgon och fixande med film så var det bara att hämta flaskor och packa dyksaker för en tripp till Dyviksvraket.


Ett trevligt dyk med helt ok sikt (för att vara svenska vatten på sommaren) och lite kvalitetstid med älsklingen. Nu blir det lite mer av den varan innan det är dags att somna.

ANNONS
Av vintervild - 16 juli 2011 13:06

Alex och Lina 

Johanna och Mei 


ANNONS
Av vintervild - 15 juli 2011 13:30

Jag har tagit mig igenom många böcker på sistonde, att åka hit o dit hela tiden har den effekten.


"Wise man's fear", fortsättningen på "The name of the wind". Helt ok, lite jobbigt att huvudpersonen är så perfekt hela tiden bara och hela avsnittet där han var fånge hos en överskön sexnymf o lärde sig allt man behöver veta under täcket hoppade jag över. Onödigt.

Annars bra fantasy.


"Rebecca" av Daphne de Maurier. Riktigt bra, och en insyn på hur de levde på den tiden. Jag hade dött av tristess.


Just nu håller jag på med "A clash of kings", fortsättningen på "A game of thrones". Har inte kommit så långt än, men det jag har läst än så länge håller samma kvalitet som föregångaren. Jag hoppas att den fortsätter i samma anda.


Solen har kommit fram och jag längtar iväg. Men det är skönt att vi är så få här, lugnt och tyst och trevligt.

Av vintervild - 15 juli 2011 07:45

Igår blev det balett och sedan OP med L. Det var skönt att gå slänga sig runt stången och klänga runt lite och få lite nya blåmärken.

Jag gjorde inget nytt, tränade på det jag kunde och på kombinationerna till koreografin. Jag känner att jag efter intensivkursen har fått en ny mjukhet i kroppen, men mina air inverts är fortfarande förskräckliga.

Stretchade efteråt, är inte långt ifrån spagat! Fortfarande :P Gick ner i brygga från stående alldeles lugnt o fint med, men lyckades inte ta mig upp. Lite chest stand blev det med, är rätt nöjd med migsjälv.


I eftermiddag balett igen, sedan hem och sova. Har blivit alldeles för lite sömn på sistonde...


Inga planer för helgen, och det regnar så det gör ingenting. Vill bara sitta hemma och göra ingenting och spendera kvalitetstid med älsklingen som det så fint heter. Jag har gosabstinens.


Katten bestämde sig tydligen för att det är värt att bli blöt om man får gå ut. Vi har kunnat släppa henne utan koppel när det regnat för hon har inte gått ut i regnet, men igår när älsklingen skulle ta in dynorna så försvann hon ut i regnet som en oljad blixt! Kom hem nästan tre timmar senare ynlig och genomvåt. Hon fick ingen sympati av husse. Kattkräk :P

Av vintervild - 14 juli 2011 07:45

Lyckades ladda upp filmen igår, hoppas den uppskattas. Jag är nöjd med min insats även om det kunde ha varit bättre, men det kan det alltid bli.

Ikväll blir det OP efter baletten. Balett i all ära, men jag saknar att klänga på saker och snurra runt.


Baletten är fortfarande skoj, vi går ganska fort fram men på ett utmanande sätt och inte ett för svårt dito. Lite nya steg och kombinationer, armar och ben på samma gång. Svårt att hålla koll på men nyttigt att få kroppskontroll. Jag är glad över att jag anmälde mig till kursen!


Det är ganska segt på jobbet just nu. Jag har saker att göra, men inte så väldigt mycket och det är svårt att komma igång. Vi är bara fyra stycken på kontoret och telefonen ringer inte alls. Det känns att det är semestertiden. Tur att det bara är lite mer än en vecka kvar för mig med.


Parisbilder kommer till helgen, jag kommer inte ha tid innan dess. Har ytterligare två filmer att lägga upp och så ska jag gosa och sova med. Sådant är viktigt!

Av vintervild - 13 juli 2011 21:07

Jag, Susanna och Julia framför "Bound To You".


Jag är längst fram, Susanna i mitten och Julia längst bak.Sweet love
 

Av vintervild - 13 juli 2011 12:30

Har beställt lite saker inför min stundande resa; minimal sovsäck, hatt och tunn handduk. Visserligen så verkar stället stort och fräsht o jag kommer att packa i min stora väska, men jag vill ändå mest plats till att packa annat :)

Jag börjar att bli nervös, riktigt nervös. Om tre veckor så är jag där, landad och klar. Jag undrar hur det kommer att bli, om jag kommer att trivas eller ha extrem hemlängtan hela tiden. Jag hoppas på det första o att jag hittar någon/några som jag tycker om med, jag är ju trots allt inte världens socialaste.


Som vanligt så har jag tvivel och stanna-hemma-tankar som jag alltid har när jag ska resa någonstans. De brukar bli starkare ju närmre resdagen jag kommer, men jag vet att allt blir bra bara jag kommer dit. Jag misstänker att det kommer att bli värre inför den här resan eftersom jag åker på egen hand för första gången.


Älskingen tror att jag kommer att vända i London.

Av vintervild - 13 juli 2011 08:00

Det är så svårt att komma i säng i tid, trots att jag är trött. Laddade upp videon med "Bound to you" på YouTube igår, men SME var kinkiga så det går inte att se den. Suck. Ska ladda upp den på ett snällare ställe ikväll.


Baletten fortsätter att gå bra, igår lärde vi oss tredje position och fick hoppa lite. Det är forfarande väldigt kul och det går helt ok tycker jag. Jag känner att jag lär mig massor som jag kan ta med mig till pole:en och livet i allmänhet.

Kanske vågar ta med mig kameran och ta några bilder, det är en vacker sal och vi har livepiaonmusik som accompangemang.


Blev inte så mycket pole igår, men jag värmde upp axlar och körde några inverts på vardera sida. Jobbar på min air invert, den är inte så mycket att hurra för just nu, men jag kämpar på. Tänkte gå på OP imorrn, idag behöver jag gå hem och sova tidigt. Och krama på älskingen innan han glömmer bort vem jag är :P

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se