VinterVild

Direktlänk till inlägg 31 juli 2011

Nervöst

Av vintervild - 31 juli 2011 16:15

Om ett dygn är jag på väg. Sitter på planet mot London för mellanlanding innan jag åker vidare till Johannesburg.

Jag är skräckslagen. Praktiskt taget paralyserad.


Jag har packat allt utom saker som jag behöver. Jag har sytt upp mina byxor och både symaskinen och jag fungerade. Pengar, pass, biljetter, medicin. Allt är iordning och snälla pappa eller mamma ska skjutsa till flyget.


Jag vill bara gömma mig under sängen.


Försökte dränka mina känslor i godis, men det ledde bara till illamående. Inte kan jag sova bort dagen heller och stackars älsklingen har öroninflammation så han är inte till så mycket hjälp han heller.


Jag hoppas att jag inte svimmar, kräks eller börjar gråta av nervositet på resan. En stor risk finns.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se