VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 juli 2011

Tvivel

Av vintervild - 30 juli 2011 14:32

Tiden går för fort just nu, jag vet inte riktigt hur jag ska komma ikapp.


Bara två nätter kvar hemma innan det är dags för äventyr, tvivlet växer och jag undrar hur jag ska överleva. Jag ser bara "Heart of darkness" framför mig. "Apocalypse now", extended version.


Det kommer att bli bra när jag varit där en dag eller två. Jag är stark.


 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

30 juli 2011 20:48

Ja, det kommer säkert gå jättebra, ett riktigt äventyr, Jag tror du får roligt och så där.

Lycka till på resan :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

 
Vickan

Vickan

30 juli 2011 22:20

sv: Jo, jag vet hur det är.. jag känner också oro inför allting.
Hur resan ska gå och allt, och det kan gälla en vanlig buss eller tågresa haha.
Alltså jag är inte orolig så att det ska hända nåt.
Men det ska packas och grejas och man ska inte glömma nåt osv..

Sen kanske bökigt under själva resan, passa mer tåg, leta tåg osv..
Ja, det är jobbigt att resa ibland, men roligt när man väl kommit dit oftast :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se