VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 juli 2011

Drömmar

Av vintervild - 28 juli 2011 21:00

Imorse drömde jag att jag blev skjuten. Det var en verklig och obehaglig dröm, jag minns att jag var livrädd och så blev jag skjuten. Död.

Drömmen har färgat hela min dag, jag har inte varit så som jag borde.


Har hennat håret inför resan så nu är det rött och fint. Morot som älsklingen kallar det.


Vaccinerat missen, det var inte populärt. Han hatar att sitta i bur och att åka bil och han har inga positiva minnen av veterinären precis. Han sprang fort iväg när jag öppnade buren och kommer nog inte hem på ett tag.


Var på OP för sista gången på några veckor, kände mig inte peppad alls. Det var varmt, svettigt och jag hade ingen motivation. Det blev ett kort pass med stretch efter och ett mål mat på vägen hem.


Älsklingen är ute och dyker, vet inte när han kommer hem. Det är skönt att ha huset lite för mig själv. För att inte ha semester så är han hemma väldigt mycket...

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

29 juli 2011 00:55

Vad läskig dröm. Jag drömde en gång när jag var liten att någon var under sängen och att mamma låg bredvid mig och att någon stack ett svärd genom sängen och tog ihjäl min mamma, fast det var egentligen meningen att det skulle träffat mig..

Sjuk dröm, jag var kanske 6 år eller nåt, men minns allt fortfarande..

Inatt drömde jag själv om att jag hade fästingar på mig och spindar och allt möjligt i sängen, såg dom krypa i sängen just innan jag vaknade så det var lite äckelkänslor när jag vaknade. :p

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se