VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 juli 2011

Versailles, del 2

Av vintervild - 25 juli 2011 10:45

Versailles är som sagt väldigt stort, men jag fortsatte min upptäcksfärd.


Hittade en av alla berömda statyer:


  Imponerande


  Jag hittade till Le Grand Trianon


Man fick inte ta kort inne för de hade en modeutställning. Synd, för det var

vackra rum och möbler.


Men inne där Marie Antoinette bodde en bit bort fick man ta kort som tur var.


  Barnvagnen som Marie Antoinettes son, den näste kungen, skulle ha haft om inte revolutionen kommit  Ett rum för musik   Eldplats


Gick runt och tittade i de vackra trädgårdarna och hittade söta hus och träd.


 

 

Marie Antoinette hade många hus och trädgårdar runt Versailles och de var vackra, imponerande. Jag hittade även Temple of Love, även om det nog inte var det som Sisters of Mercy menade :P


  In the temple of love we hide together


  Det vackraste av torn  

  Vackert, och farligt, staket utanför Trianon


 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

26 juli 2011 08:00

Verkligen vackra bilder. :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se