VinterVild

Direktlänk till inlägg 22 juli 2011

Paris, dag 2, Versailles

Av vintervild - 22 juli 2011 12:45

Fredagen spenderade jag i Versailles, hela dagen. Själva slottet är inte så jättemycket att titta på men trädgården och alla de tillhörande husen längre bort gör att det är hur mycket som helst.


Det blev många bilder, här är första skörden:


  Ingången till Versailles, en imponerande syn


Spenderade första tiden med att gå runt i själva slottet. Det var massor med folk och trångt och man fick inte gå på så många ställen som jag hade hoppats men det var fortfarande intressant.

O nördig som jag är så undrade jag om korridorerna verkligen var dimensionerade för lasten av alla människor :P


  Kungens sovrum och säng

  Drottningens sovrum, restaurerat till hur det såg ut när Marie Antoinette bodde där


Rummen var verkligen överdådiga, men jag undrar hur bekvämt det verkligen var att bo där.


  Ett av alla vackra rum som fanns  Napoleon måste vara med på ett hörn


  Var tvungen att ta kort på de vackra macarons som såldes


Sedan begav jag mig ut i trädgården som var hur stor som helst, jag hann bara gå igenom en liten del av den för jag ville besöka resten av husen.


  En liten del av den stora, stora trädgården   En annan del åt ett helt annat håll


Hittade några söta kråkor som glatt ställde upp som modeller.


  Jag är en fin fågel!


Jag har massor med bilder kvar, men det får bli i ett annat inlägg...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se