VinterVild

Direktlänk till inlägg 21 juli 2011

Låghet

Av vintervild - 21 juli 2011 08:15

Jojohumör, idag var det svårt att komma upp trots sovmorgon. Orkade inte stretcha o känner varken för balett eller OP. Vill bara krypa ner under täcket med min nalle och stanna där tills världen går under.

Vädret passar mitt humör, men jag fryser...


Men jag är här på jobbet iaf, med träningskläder nedpackade och ska både dansa balett och pole innan dagen är slut. Jag vet att jag vill bara jag är där, men det kan vara så svårt att ta sig dit ibland.


Nog med gnäll, imorgon börjar min semester och då kan jag sova så länge jag vill! Nästa vecka har jag planerat massor med pole (till älsklingens förtvivlan), shoppande inför resan och fixande av alla saker som måste fixas. Samt en stor dos nervositet.


Livet kommer att bli bättre om en timme, i morgon eller snart även om det inte känns så nu.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

21 juli 2011 12:21

Skoj!! =) Jag är rätt flexibel nästa vecka, har en plåtning inbokad men dagen är inte bestämd ännu och det beror lite på när vi får möjlighet att boka lokalen.

Om du kommer iväg på OP idag så ligger det ett litet kuvert till dig i receptionen :)

Kram!

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

21 juli 2011 12:44

Hej ja OP i dag låter bra :) kl sju elle?

http://leslita.blogg.se

 
Vickan

Vickan

21 juli 2011 16:17

Jag känner mig också seg ibland innan jag väl sätter igång polen här hemma, då är det ju underbart när man är igång.. men ibland är man seg.. men just nu är det kikhosta som ska ställa till det för mig :p

Men jag blir väl bra snart..

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

 
Vickan

Vickan

21 juli 2011 16:17

sv: Pianist? har ni en egen pianist i salen typ?

Wow, låter riktigt seriöst, jag kan knappt tro det.
Jag tänkte mest liksom att dom slänger in en cd som typ alla andra :)

Otroligt, vilken känsla :)

Det låter jättebra iaf, klart det kan vara olika människor överallt men dom som vill bli typ proffsdansare borde väl vara typ såna som börjar i 5,6,7,8,10 års ålder eller nåt.. eller ja, klart dom kanske kommer på det vid 16 års ålder också..

Men ja, det är säkert bra folk där :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

 
Vickan

Vickan

22 juli 2011 01:57

Det är fantastiskt! jag blir riktigt impad.. jag menar vilken känsla. :)

Jag hoppas vi också har det, men kanske inte, kanske balettakademien är större i Sthlm än här ju, men man kan ju hoppas det finns en pianist här med :)

Blir ju en annan känsla och takt och allt som du säger :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se