VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 juli 2011

Hundlängtan

Av vintervild - 20 juli 2011 08:15

Fick akut hundlängtan helt plötsligt fast jag vet att jag inte kan ha hund just nu. För lite tid för den helt enkelt. Tyvärr.

Tittade på Hundstallet och vill helst adoptera alla oönskade vovvar där, men man kan inte göra allt. Men jag råder folk som vill ha hund eller katt att betänka en hittedito.


Dagen är bättre idag, jag var visserligen inte pigg när klockan ringde men vädret bjöd på en promenad i solskenet. Fötterna får andas ut i Converse istället för 15 cm klack och 5 cm platå som jag inte lyckades gå hem i efter träningen igår utan traskade genom gatorna barfota. Folk stirrade mindre då än när jag hade skorna på mig.


Älsklingen är på bättre humör och semestern närmar sig med stormsteg. Jag tänkte vara ledig på fredag med, kommer att hamna minus på mitt flexkonto men det har jag redan så lite till spelar ingen roll.


Allt som allt, en mycket trevligare dag än gårdagen.

 
ANNONS
 
Rebecca

Rebecca

20 juli 2011 14:51

Åh kan också få akut hundlängtan :D det gör inte saken bättre att grannen nyss fått typ 7 valpar :s

http://lifeofrebecca.blogg.se

 
Vickan

Vickan

20 juli 2011 16:55

Ja, jag får också mer akut hundlängtan ibland, men ska inte ha nån till förrän dessa 2 är borta, vilket jag visserligen hoppas dröjer jättelänge till den dagen :/

Min lilla vovve kommer från spanien, Ada-hundar.org, det är en seriös ideell förening. Dom skickar inte sjuka hundar osv, och dom har hand om hundarna ca 1 års tid och tar prover och kollar och vaccinerar dom osv. (finns ju oseriösa också och då brukar folk i tidningar som gör reportage osv dra alla organisationer över samma kam)
Men är dom sjuka får dom inte skickas därifrån.

Min lilla Hector är därifrån.
Jag köpte honom då han var ca 2 år, 2000, nu är han ju 11 år :)
Han hittades utanför en restaurang rätt mager och så, men dom skötte om honom osv.

Han har bara varit frisk och pigg iaf hela tiden.
Han är speciell dock då han fortfarande anser sig vara extremt självständig, men första tiden var han verkligen så han bara rättade sig efter sig själv typ. Tyckte han klarade sig själv som han gjort på gatan.

Men han är rätt "mammig" och följer en osv, men också väldigt så att han fortfarande tycker att han kan ta vara på sig själv.

Vi gick lydnad 2 kurser och agility en kurs, det gick bra.

Ja, det finns massor med hundar i sverige också så behöver nya hem.
Jag menar absolut inte att liksom göra reklam eller nåt men jag ville bara berätta om min lilla Hector :)

Men ja, man ska ju ha tid också.

Jag tror jag ska ha en bara sen i framtiden, lägga all tid på den, men samtidigt så är det bra när dom har varandra lite också.
vår andra skaffade vi som valp.

Man får se när den dagen kommer hur man gör :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

 
Vickan

Vickan

20 juli 2011 22:24

Nä, jag förstår det, det blir kanske i framtiden för er :)

Ja, tack så mycket, jag hoppas det går bra.

Vad har du för folk i er grupp. pratar ni nåt eller tränar ni mest bara?
Jag menar, pratar ni lite allmänt med varandra före eller efter träning, om träningen eller ja, allmänt..
Eller om man mest går dit och tränar och går hem.
Är det bra stämning?

Tänkte, är det många som vill typ bli dansare där eller det är mest vuxna som vill träna för skojs skull bara?

Är nyfiken bara, det är ju olika överallt, men är kul att veta iaf :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se