VinterVild

Direktlänk till inlägg 17 juli 2011

Paris, dag 1

Av vintervild - 17 juli 2011 10:30

Så, äntligen lite tid att berätta om mina äventyr i den underbara staden.


Syster o jag landade runt halv tio efter ett alldeles för tidigt flyg från Arlanda. Efter att lämnat av väskorna på hotellet och dividerat med en sur busschaufför så begav vi oss mot centrum.


Hittade en vacker blomma när vi åt lunch vid Gare de l'est.  Taget med mitt nya lejonjägarobjektiv


Efter det begav vi oss till det bästa stället i hela Paris, Notre Dame!


  En vacker tunnelbanenedgång, något för SL att ta efter


  Finns det något vackrare?


  Gargoyls, underbara gargolys!


  Utsikt från en bit ifrån


Vi vandrade ner mot Champs Elysée och hittade ett Pariserhjul på vägen som vi självklart tog en tur i.


  Högt över staden flög vi


Till slut hittade vi till Eiffeltornet och tog en lugn stund i den lilla, lilla parken bredvid innan vi begav oss mot hotellet än en gång.


  En klassiker


Så var första dagen till ända, men hela helgen låg framför mig! Syster spenderade all övrig tid i mässhallarna.

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

17 juli 2011 22:13

Coolt. skulle också vilja se Notre Dame, och Louvren med all konst där :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se