VinterVild

Direktlänk till inlägg 11 juli 2011

Retournée!

Av vintervild - 11 juli 2011 10:00

Hemma igen efter några underbara dagar i Paris. Och trött. Landade sent, somnade sent och trots sovmorgon imorse så blev det knappt sex timmars sömn. O så har jag balett i eftermiddag. Jättekul, men jag hade nog helst velat vara hemma o sova :P


En trevlig upptäckt var att kurserna för hösten på NPS har släppts, jag anmälde mig kvickt till två stretchkurser (spec. på ben resp. rygg) och Nivå 3 igen. Är fortfarande inte riktigt hemma med full invert och shouldermount så vill inte gå vidare ännu. Dessutom så gillar jag Karolina som lärare, behöver någon som skriker på mig :)


Mitt sparkonto blev inte glatt dock, det har redan fått lida rätt så mycket under vistelsen i Paris och nu gråter det igen. Får ta mig i kragen och börja spara ordentligt till hösten igen. O nu blir det till att dra åt svångremmen fram till lön. Tur att jag ska jobba o dansa så att jag inte hinner shoppa.


Bilder har tagits såklart, massor med sådana. Det kommer att drälla av Parisbilder så snart jag hinner titta igenom dem. Ungefär tills jag går i pension...


Nu jobba några timmar innan det är dags för mer dans!

 
ANNONS
 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

11 juli 2011 15:04

Ja Paris är underbart. Mitt konto är inte heller så glatt, :-( Vet inte vart jag ska få pengar till Polekurs. Kanske blir det bara OP den här gången. Ja men vi får träffas vecka 30.

Lycka till med Baletten, KRAM

http://leslita.blogg.se

 
Vickan

Vickan

11 juli 2011 16:55

sv: Okej, ja, jag har för mig att jag läst Hero jag med..

Kanske det står fel på wikipole, eller så har så många trick olika/samma namn ibland..

Men ja, tack för tipsen :)

Ska försöka träna lite imorgon, ska försöka komma ihåg att testa detta igen då :)


Kul med Parisbilder, kan/får du visa nåt från er uppvisning också? om du har nån bild? :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se