VinterVild

Direktlänk till inlägg 6 juli 2011

Avund

Av vintervild - 6 juli 2011 07:45

Jag är avundsjuk igen, och inte på ett positivt "jag ska ta i och komma dit själv"-sätt utan på ett missunsamt, småaktigt, hoppas-på-brutna-ben-sätt.

Jag är inte stolt över mig själv just nu.


Jag tror att det är sömnbrist, nervositet över uppvisningen och flygresan samt ett något för högt koffeinintag som har tagit mig hit, jag hoppas att det blir bättre efter helgen. Just nu pendlar jag mellan att förkovra mig i de förbjudna tankarna och att förtrycka dem med positiv energi samtidigt som jag håller mig undan social kontakt. Damage control helt enkelt.


Jag ser fram emot shown ikväll, trots träningsvärk och en risk att jag misslyckas med shoulder mount. Syster, älsklingen och H kommer vad jag vet, och en massa till som jag inte känner såklart. Kameran är laddad, kläder och smink nedpackat. Hur det än går så kommer det att bli så kul!

 
 
Ingen bild

zenia

6 juli 2011 17:55

Du och jag är bra på att matcha grönt ;) MEN kolla hellre på vad du klarat hittills än på vad du inte kan än!

Här om dagen stretchade jag min systers rygg och jag kan konstatera att hon är en gummi människa! I början trodde jag att det skulle sticka i mina ögon men det jag tränat som fan för har hon redan och jag kan inte säga annat än att jag är stolt! Om hon går om mig i vighet kommer jag inte vara avundsjuk utan jag kommer vara stolt över att jag gör ett bra jobb med henne!!!

Så kom igen nu, gräv ner avundsjukan och bli mer kickass!!!! <3 <3 <3

 
Ingen bild

Vickan

6 juli 2011 18:03

Du ÄR duktig. Det kommer gå jättebra ikväll. Och du har utvecklats massor, det lilla jag sett. Du och Zenia är typ förebilder för mig. Ni är grymma!

Vet inte vilken tid showen är, kanske nu när jag skriver detta. Jag håller tummarna. Önskar jag kunde titta. Du kanske visar nån bild därifrån hoppas jag :)
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards