VinterVild

Direktlänk till inlägg 2 juli 2011

Nymasserad

Av vintervild - 2 juli 2011 15:33

Nymasserad och -knäckt. Han som masserade mig utbildar sig till kiropraktor så han justerade mitt bäcken som var snett och min bröstrygg som var för stel. Det sneda bäckenet kan förklara en del med min krånglande hamstring och allmän konstighetskänsla på höger sida. Det känns lite underligt redan nu, men det är normalt att känna.

Annars var det en trevlig och hårdhänt massage, han tryckte på olika punkter och fick musklerna att slappna av. Jag imponerade honom dessutom med att veta vad intercostalmuskler var :)

Ska tillbaka om några veckor, blir troligen efter Afrikaresan, för att kolla att allt är som det ska.


Shoppade lite med, nya benvärmare och trikåer och hittade lite snygga hotpants som jag förhoppningsvis kan ha.

I eftermiddag kommer söta syster och vi ska diskutera Parisresan och älsklingen ska hjälpa henne med hennes nya IPhone. Han ser verkligen fram emot det :P

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

3 juli 2011 03:40

Sv: Tack tack :)

Jo, ibland är det läskigt, men jag blir lite arg på mig själv när jag ser att jag släpper fel hand IGEN.. liksom.. jag vet att jag ska hålla fast med vänster och gå runt med höger sida först osv..

Ändå fick man väl hjärnsläpp nu och höll i sig krampaktigt i höger hand.. :/

Men jo, lite läskigt upp och ner på spinny.. men får träna på det :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se