VinterVild

Alla inlägg under juni 2011

Av vintervild - 16 juni 2011 08:15

Helt slut i kroppen efter gårdagens dans, jag undrar hur det kommer att gå idag. Det kallas inte intensivkurs för intet, men det är bara att bita ihop och jobba genom smärtan :P

Har känningar i mina elaka revben och en sträckning på gång i höger hamstring så jag får lov att ta det lite lugnt. Vill inte riskera att det blir värre.

Börjar få brännsår med från de upprepade Corkscrew och Egg som vi gör i koreografin. En gång är ingen fara, tio gånger i rad är värre. För att inte tala om hur stel jag känner mig, jag förstår varför vi har stretchpasset först i veckan.

Fortfarande helt underbart, trots alla mödor :)


Älsklingen kom hem senare än mig igår så jag känner mig inte helt hemsk, bara lite. Ikväll kommer vi träffas en stund, annars så är det lördag som gäller för längre möten den här veckan. Jag behöver fler dagar och fler timmar, tack!


Såg söta missen när jag gick till bussen imorse, han är så söt när han springer runt och ser förvirrad ut. För det gör han hela tiden, så liten och så osmidig. Min fjantmisse.

Av vintervild - 15 juni 2011 16:15

Idag fyller underbaraste älsklingen år och blir lika gammal som mig igen. Och som den elaka flickvän som jag är så har jag inte fixat present än :( Men med tanke på hur sällan vi ses så kanske en puss räcker...

Ikväll ska även han iväg, med sitt jobb, så jag slipper ha allt för dåligt samvete över att jag inte är hemma. Vi ses ju ordentligt på lördag.


Sitter o längtar till studion, och hem till min säng. Jag överlever, men jag undrar hur jag ska lyckas hålla mig vaken på fredag när jag ska ut med jobbet. Det kommer att bli mycket intressant... Får nog ta mig en sovmorgon på fredag så att jag är något piggare.

Vad jag saknar mina lediga fredagar, de var helt underbara...

Av vintervild - 15 juni 2011 08:00

Intensivkursen började igår och det var helt underbart! Vandrade därifrån på små trötta moln, helt lyrisk  


Vi började med uppvärmning och Flore är nästan lika hård som Karolina. Men bara nästan... Sedan uppvärmning av stången, fem full inverts på var sida och lite klättring innan det var dags för dans och koreografi.

Jag känner mig lika smidig som en heffaklump ungefär när vi dansar, men det är så härligt att få släppa loss med armar och ben och sträcka ut och bara följa med musiken hur det än ser ut. Jag hinner inte titta i spegeln hur som helst, för mycket att tänka på :)

Låten är inget jag skulle lyssna på själv, Bound to You av Christina Aguilera, men det spelar ingen roll. Får jag dansa så kan jag lyssna på den tusen gånger...


Hela koreografin är på både statisk och spinny så vi gör den i två grupper, sex st i varje. Det är bra för då hinner man varva ner lite och får se koreografin igen. Vi har inte kommit så långt än, tur att det är många gånger kvar..

Av vintervild - 14 juni 2011 14:00

Jag ville inte gå upp imorse när klockan ringde, trots att jag sov en hel halvtimme längre än vanligt. Ställde tom fram klockan en halvtimme, men en viss missefjant hae varit inne hela natten och tänkte inte tolerera några sjusovare! Så det var bara att masa sig ur sängen o ta hand om de små liven och sedan migsjälv.

Ingen morgonstretch idag, vila behövs inför eftermiddagen. Visserligen så skulle benen behöva sig en omgång, men ibland finns varken orken eller viljan.


Jag ska få reda på provsvar på fredag, jag undrar om min trötthet beror på knas i medicineringen. Visserligen så har jag haft ett hektiskt schema de senaste månaderna, men jag tycker att jag inte borde vara så här trött.

Det kan vara brist på bra mat med, måste börja med två matlådor till jobbet eftersom jag varken orkar eller hinner äta hemma efter träningen.


Älsklingen verkar ha resignerat inför min dansanthet. Jag oroar mig lite för att komma hem till en tom lägenhet med en farvällapp ibland, men jag hoppas att han står ut :)

Av vintervild - 14 juni 2011 10:00

Äntligen en bild på min cheststand :) Utrymme för förbättring, javisst, men det såg bättre ut än jag trodde. O nu vet jag vart höfterna är och vart de ska ta vägen.


  Det var det där med pokeransikte, o vad gör mina fötter?


Stretchen gick bra igår, trots att jag var alldeles för trött och inte på humör när vi började. Men det gick över. Lyckades ligga i tortyrställningen med händerna över huvudet för en gångs skull i en minut iaf, sedan hade jag akut andnöd och behövde hjälp att komma upp :P


Vi gick ner i brygga, jag kom ner till golvet alldeles själv nästan med full kontroll, men upp kommer jag fortfarande inte. Lyckas lyfta händerna en aning dock, ett steg på väg.


Höll på att svimma en gång, vi stod och gick bak i waterfall och skulle stå i den ställningen en stund, men jag glömde den lilla detaljen med att andas. Inte att rekommendera, men jag höll mig på benen.

Nelle säger att det ser fint ut estetiskt för jag har vig svank och hals och sedan så sticker brösten ut och ger en illusion av vig bröstrygg, men den är fortfarande för stel. En fördel med stora bröst iaf :P


En mycket lyckad sista gång på stretchen, i höst ska jag fortsätta med både ben och rygg.


Innan körde jag OP och jag hade hoppats på att få vara ensam men sådan tur hade jag inte. Jag körde igenom min koreografi ett flertal gånger, till min kompanjons förtret för hon ville inte höra samma låt om o om igen konstigt nog. Så jag fick lov att sluta, men hade gärna kört den några gånger till.

Lyckades få till den helt ok en gång, ska kolla på datorn hur det ser ut. Kanske skickar in den, kanske filmar en gång till.


Idag är jag blåslagen, det var länge sedan jag fick sådana blåmärken, men jag antar att de kommer att föröka sig ikväll när intensivkursen börjar!

Av vintervild - 13 juni 2011 08:30

Trött. Sov för mycket i helgen så kunde inte somna igår. Allt jag drack för att kyla ner mig hjälpte inte heller, och jag var tvungen att krama på älsklingen som kom hem alldeles för sent. Men jag börjar bli van vid att inte sova, bra eller dåligt? :P


Fick bidrag till massage av mamma o pappa i födelsedagspresent så jag har bokat in en lång idrottsmassage på Centralbadet om några veckor. Mysmassage i all ära, min kropp behöver hård kärlek! Vissa muskler känns som stål, på ett negativt sätt.


Veckan är fullsatt precis som de brukar vara nu för tiden. Dans måndag till torsdag, sommarfest med jobbet på fredag. Det är ingen risk att jag och älsklingen går varandra på nerverna genom att umgås för mycket :P Undrar om jag snart glömmer hur han ser ut...


Nu jobba innan OP och sista Stretch 3. Vill ha bild på min chest stand, jag hoppas att det går idag.

Av vintervild - 12 juni 2011 18:45

Har haft en underbar helg i paradiset med nästan hela familjen. Resan både upp och ner gick fint, mammas bil har både AC och fartkontroll o då går allt som ett kick.


Kossorna muade, fåren bäade, tuppen gal dagen i ända och hundarna hade det underbart. Söta systers svarta fara tog en duva, men den såg inte så frisk ut från början :P


  Svarta faran utan duva


Pappas födelsedag blev lyckad. Han snickrade trappa hela förmiddagen, med lite avbrott för regn och åska i den tryckande värmen. Framåt eftermiddagen så dukade vi fram för mat och dricka men precis när vi satt oss och tagit mat så kom det en störtskur och vi fick söka skydd i förtältet till husvagnen. Det gick lika bra det, lite trångt men kärleksfullt.


  Hur gammal blev pappa nu igen...


Pappa blev jätteglad, och förvånad, över trumpeten så det var verkligen en lyckad present. Han tutade lite i den och lyckades få ljud och skrämde livet ur Nova på kuppen. Det var ingen skojig sak tyckte hon :P


  Han ser ut att inte ha gjort annat i hela sitt liv


Nu sitter jag hemma ensam i bombnedslaget. Älsklingen blev blixtinkallad till jobbkris i morse o kommer nog inte hem på ett tag. O inte hann han diska eller städa innan han sprang iväg heller, det blir nog bara jag och de fyrbenta ikväll.


Jobb imorgon, OP och sista Stretch 3. Sötaste Z har åkt iväg och kommer om många veckor igen, jag hoppas att hon får en underbar semester med massor av dans.

Intensivkursen börjar på tisdag och jag är så förväntansfull! Hur det än blir så kan det bara bli bra.

Av vintervild - 10 juni 2011 10:45

Jobbar och väntar på att tiden ska gå. Syster kommer vid två och jag längtar iväg, mot kossorna. Vi får ta mammas bil som tur är, den är större o har AC.  Bra att ha när det är sol och det är tre hundar i bilen.


Sista klassen igår men intensivkursen börjar på tisdag. Ska bli kul, spännande och en utmaning såklart. Poleklass tre gånger i veckan + styrka/stretch en gång är ganska mycket. Får ser hur pigg jag är i slutet av kursen :P


Det känns så bra med dansen, även om det inte går helt felfritt hela tiden. Den får mig att känna mig fri, hel. Som att jag var gjord för det här.


Z har varit underbar och tagit hand om allt runt PoleArt. Bokat flyg och boende för alla som ska åka tillsammans, det enda jag behövde göra var att bistå med lite uppgifter.

Hon ska åka bort på söndag och är borta hela sommaren så jag kommer att sakna våra OP-pass tillsammans, men vi får ta igen dubbelt i höst igen! Med kurser, OP och workshops.


Bror ringde och grattade tidigare, jag är förundrad över att han kom ihåg. Han ska inte upp till korna, men förhoppningsvis så blir det firande nästa helg igen.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards