VinterVild

Alla inlägg under juni 2011

Av vintervild - 25 juni 2011 23:00


  Några av mosters kalvarANNONS
Av vintervild - 25 juni 2011 21:30

  Jag fotar syster som fotar vovvar


ANNONS
Av vintervild - 25 juni 2011 19:00

  Söta syster med sin vovveflock

Av vintervild - 25 juni 2011 16:51

Kottens sista viloplats med massor av plats för spring och lek. Jag hoppas att han tycker om den...


  Sov gott kotten.


Av vintervild - 25 juni 2011 14:15

Midsommar var lugn med god mat, gott vin och helt ok väder.


Vi sov länge, åt fruktsallad till frukost och sov lite till. Framåt eftermiddagen gick vi iväg och begravde kotten, under en gran vid en stor äng där han kan springa runt på nätterna. Ni får skratta om ni vill, men jag tror på himlen för djuren. Kotten är i kottehimlen och har det underbart och jag hoppas att han trivs där han är begraven.


Vi åt lite för-förrätt på uteplatsen när vi kom hem och drack Cava till. Djuren sprang runt och katten fick vara selelös och blev överlycklig.


Kvällen fortsatte i samma anda med mat, dricka, musik och pratande. Jag somnade runt två och älsklingen somnade i soffan lite senare :)


Nu sitter jag i soffan och lyssnar på åskan och regnet. I kväll ska vi äta middag hos älsklingens pappa, känns som lagom aktivitet idag. Och så slipper vi laga mat :) Vi hoppas på bättre väder imorgon, då kan det bli en premiärtur med båten.

Av vintervild - 23 juni 2011 23:45

Älsklingen spelar, missen har hittat hem igen, katten ligger på en bit kartong på golvet och jag har kommit upp ur ett långt bad som kändes skönt för min mörbultade kropp.

Livet är ganska bra trots allt.


Andra veckan av intensivkursen avklarad och jag är helt slut. Blåmärken, trötthet, träningsvärk och lycka. Men jag höll inte på att klara koreografin sista gången, det tär att dansa i flera minuter i sträck med timing och precision. Oftast gör man ett eller två trick i taget och ramlar sedan ihop i en liten hög, nu är det fyra kombos på spinny och statisk med dans emellan. Jobbigare än man kan tro...

Jag är mest trött i armarna faktiskt, mina inverts och lyft av migsjälv blev bara sämre ju längre veckan gick så det är en sak jag måste träna på. Utan starka armar så kan jag inte träna på mina air inverts eller hålla mig i pencil spin. Men nu ska jag vila i några dagar, tänkte träna innan stretchen på måndag.

Det blev lite fel med planeringen tydligen så vi ska ha Marina nästa vecka för Flore åker till Frankrike för att jobba. Ska bli intressant, jag tror att det blir minst lika bra :)


Nu sova, om jag får för de ylande djuren...

Av vintervild - 23 juni 2011 15:15

Kotten ligger i frysen och väntar på att bli begraven, imorgon är det dags har jag bestämt. I sin lilla socka... Inga fler kottar kommer det att bli, det räcker med de djur vi har, fast en gullig kattungen skulle aldrig vara fel :)


Dansen går bra, jag lär mig massor och har blåmärken på blåmärkena och träningsvärk överallt. Underbart med andra ord :) Lyckades fastna med låret och få blodvite igår, det var inte meningen precis. Har en misstanke om att det kommer att göra ganska ont idag, men bara att bita ihop och stå ut. Som med allt annat som gör ont, när jag väl är där och dansar så känns det knappt.

Förutom de elaka revbenen förståss... De gör väldigt ont.


Jess är på besök i stora staden och vi hade planer på OP tillsammans, men livet har en förmåga att sätta käppar i hjulen så det får bli en annan gång. Tyvärr...


Missen är på vift och har varit länge. Han blev utsläppt igår när jag kom hem och har inte synts till ännu. Imorse så öste regnet ner så då förstår jag att han var borta, men jag vill väldigt gärna att han hittar hem nu. Blir orolig när han är borta så länge...

Katten är hemma o är sur. Först för att det regnade när hon fick gå ut och sedan för att hon behövde sele när det inte regnade. Aldrig får man som man vill morrar hon :P Bortskämda lilla kattkräk :)


Älsklingen sover och jag ska strax bege mig till studion för att tjuvträna lite på koreografin. Imorgon är det midsommar och vi har inga planer alls, vi får se hur vädret blir. Sannolik inte bättre än idag...

Av vintervild - 22 juni 2011 12:51

Kotten dog innan vi hann åka till veterinären. Jag hoppas att han trivs bra i kottehimlen o att han inte hade ont den sista tiden...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se