VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 juni 2011

Antimalaria

Av vintervild - 28 juni 2011 13:00

Har varit och ordnat med vaccinationer och medicin inför Afrikaresan. Hade allt som behövdes förutom malariaprofylax så fick recept att hämta. Fick medicinen utan biverkningar som mardrömmar och psykiska besvär, det har jag av som det är. Blir lite dyrare, men det kan jag leva med.


Måste ta itu med andra saker som ska inhandlas och ordnas. Jag tycker inte om att vara ute i sista minuten, vill ha ordning på saker och ting så att jag kan spendera veckan innan med att ta det lugnt o få allmän panik. Som alltid :)


Vill inhandla ett nytt obejktiv till min kamera med men kan inte bestämma mig för vilket jag vill ha. Att jag inte kan så mkt om saken gör det inte bättre, men jag kommer nog att bli nöjd vad jag än skaffar.


Älsklingen har inget större förtroende för mig, han tror att jag bara kommer att komma till London (mellanlandning) och sedan smita hem igen, men jag är envis och driven. Jag ska ha kul vare sig jag vill eller inte!

Men jag kommer att sakna honom såklart, lång tid ifrån varandra. Och katterna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se