VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 juni 2011

Trött och tröttare

Av vintervild - 28 juni 2011 08:00

Det är ett under om jag lyckas hålla mig vaken idag, kom i säng alldeles för sent igår för SL lekte den roliga leken "ställa in pendeltåg utan förklaring och det är en halvtimme till nästa" så jag var hemma sent. O mat o gos o "Buffy" på det så blev det ännu senare. Men jag börjar vänja mig vid alldeles för få timmars sömn :/


Stretch med Marina igår var brutal, jag råkade nämligen nämna för henne att jag tål mycket så hon tryckte och vred för glatta livet medan jag försökte andas, slappna av och spänna rätt muskler på samma gång. Inte så enkelt precis... Mina höftböjare undrade vad de gjort för ont för att förtjäna detta, men jag var ytterst nära en korrekt spagat med höger ben fram! No pain, no gain som det heter.

Ryggen fick en ordentlig genomkörare med, jag har otrolig träningsvärk i rumpan och värre kommer det att bli. Lyckades nästan att rulla upp i chest stand alldeles själv igår, men jag gjorde det sist så var ordentligt trött då. Men nästa vecka så!

Det är en tjej i gruppen som har en rygg gjord av gummi. Hon provade chest stand för första gången förra veckan och igår kom hon ner med fötterna på golvet. Jag avundsjuk? Vad får dig att tro det? :P


Idag blir det dans, ny koreografi med Marina som vi ska lyckas få ihop på tre tillfällen. En utmaning med andra ord :)


Berättade för älsklingen om intensivkursen i balett som jag ska gå alldeles snart, han blev inte överycklig precis. Men det är iaf ingen risk att vi ses för mycket och tröttnar på varandra :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se