VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 juni 2011

Begravning och midsommarmys

Av vintervild - 25 juni 2011 14:15

Midsommar var lugn med god mat, gott vin och helt ok väder.


Vi sov länge, åt fruktsallad till frukost och sov lite till. Framåt eftermiddagen gick vi iväg och begravde kotten, under en gran vid en stor äng där han kan springa runt på nätterna. Ni får skratta om ni vill, men jag tror på himlen för djuren. Kotten är i kottehimlen och har det underbart och jag hoppas att han trivs där han är begraven.


Vi åt lite för-förrätt på uteplatsen när vi kom hem och drack Cava till. Djuren sprang runt och katten fick vara selelös och blev överlycklig.


Kvällen fortsatte i samma anda med mat, dricka, musik och pratande. Jag somnade runt två och älsklingen somnade i soffan lite senare :)


Nu sitter jag i soffan och lyssnar på åskan och regnet. I kväll ska vi äta middag hos älsklingens pappa, känns som lagom aktivitet idag. Och så slipper vi laga mat :) Vi hoppas på bättre väder imorgon, då kan det bli en premiärtur med båten.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se