VinterVild

Direktlänk till inlägg 21 juni 2011

Guldfiskminne

Av vintervild - 21 juni 2011 07:45

Igår lyckades jag med att glömma Apoteketpåsen på tunnelbanan och tappa bort min tröja på väg från träningen. Senila guldfiskar har bättre minne än vad jag har...


Stretchen med Marina igår var kul, inte alls så farligt som jag trodde att det skulle vara. Hon var hårdare än Nelle på vissa saker, extrem i jakten på parallella höfter, men väldigt rar. Vi är så många och på så olika nivåer så det är nog svårt att få en bra överblick.

Jag kom närmre spagat och fick göra chest stand. Marina vill att jag gör på ett annat sätt än Nelle och det tyckte jag var svårare så träning krävs. Men min rygg börjar verkligen att samarbeta nu, jag känner hur den böjer sig där den ska och att jag har kommit långt ifrån där jag började.


Idag blir det dans! Ska be om filmning så att jag får se hur det ser ut, om jag inte lyckas glömma även kameran på tunnelbanan förståss :P

Stina ska vara med och dokumentera under onsdag och torsdag, det kommer kanske upp några bilder på hennes sida eller NPS:s senare :)


Min förkylning är på god gång, tyvärr, trots mina försök att stävja den. Jag ignorerar och lever i förnekelse, inget ska få mig från min dans! Jag får vara sjuk när jag är död...

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

21 juni 2011 22:48

Låter roligt. Kul att det går bra, men du har ju utvecklats jättemycket. Och ja, jag har inte sett dig liksom live heller :)

Hoppas verkligen förkylningen ger med sig.. hatar förkylningar.. bryter det ut på mig så blir jag ju döende typ.. då får jag vara glad om jag vet vad jag heter ibland :p

Men hoppas den försvinner så du blir piggare och så.. nu när du har intensivkurs och allt. jag håller tummarna :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se