VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 juni 2011

Lat effektivitet

Av vintervild - 20 juni 2011 08:00

Grå och regnig måndag, orkade inte upp för morgonstretch imorse utan ställde fram klockan en halvtimme och snusade vidare. Ingen katt som tvingade upp mig heller som tur var. Jag hade gärna sovit ett tag till...


Gårdagen var både lat och effektiv. Hann med att tvätta några maskiner, diska, träna en snabbis, stretcha, plocka undan och dammsuga. Men det blev även tid för att sova middag, titta på några avsnitt av "Buffy" och pizza till middag. En lagom söndag :)

Katterna var inte så glada däremot, det regnade ju. Katten fick gå ut utan sele och blev överlycklig i några sekunder tills hon insåg att det kom massa vått från himlen. O det var vårt fel såklart. Hon gick in och ut genom dörren och blev lika besviken varje gång hon såg att det var blött. Dåligt minne har hon med.

Missen var ute i några svängar, men sov mest på utesoffan i väntan på bättre väder.


Stackars katten är lite dålig i magen och verkar något nere. Inget allvarligt, hon äter och dricker bra men just nu så ser hon lite deppad ut. Hoppas hon blir glad katt snart igen.


Jag håller nog på att bli förkyld, inte bra. Det känns lite i öronen och halsen, men jag har inte tid att vara sjuk. Ska ju dansa! Ska kurera mig under dagen och hoppas på det bästa. Idag har vi stretch med Marina, det ska bli intressant. Och lite skrämmande faktiskt :P

Dessutom så har jag ont i mina elaka revben och i höger underarm. För mkt splitgrip tror jag. Det är hårt att dansa...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se