VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 juni 2011

Icke förvånande trötthet

Av vintervild - 14 juni 2011 14:00

Jag ville inte gå upp imorse när klockan ringde, trots att jag sov en hel halvtimme längre än vanligt. Ställde tom fram klockan en halvtimme, men en viss missefjant hae varit inne hela natten och tänkte inte tolerera några sjusovare! Så det var bara att masa sig ur sängen o ta hand om de små liven och sedan migsjälv.

Ingen morgonstretch idag, vila behövs inför eftermiddagen. Visserligen så skulle benen behöva sig en omgång, men ibland finns varken orken eller viljan.


Jag ska få reda på provsvar på fredag, jag undrar om min trötthet beror på knas i medicineringen. Visserligen så har jag haft ett hektiskt schema de senaste månaderna, men jag tycker att jag inte borde vara så här trött.

Det kan vara brist på bra mat med, måste börja med två matlådor till jobbet eftersom jag varken orkar eller hinner äta hemma efter träningen.


Älsklingen verkar ha resignerat inför min dansanthet. Jag oroar mig lite för att komma hem till en tom lägenhet med en farvällapp ibland, men jag hoppas att han står ut :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se