VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 juni 2011

Chest stand och upprepningar

Av vintervild - 14 juni 2011 10:00

Äntligen en bild på min cheststand :) Utrymme för förbättring, javisst, men det såg bättre ut än jag trodde. O nu vet jag vart höfterna är och vart de ska ta vägen.


  Det var det där med pokeransikte, o vad gör mina fötter?


Stretchen gick bra igår, trots att jag var alldeles för trött och inte på humör när vi började. Men det gick över. Lyckades ligga i tortyrställningen med händerna över huvudet för en gångs skull i en minut iaf, sedan hade jag akut andnöd och behövde hjälp att komma upp :P


Vi gick ner i brygga, jag kom ner till golvet alldeles själv nästan med full kontroll, men upp kommer jag fortfarande inte. Lyckas lyfta händerna en aning dock, ett steg på väg.


Höll på att svimma en gång, vi stod och gick bak i waterfall och skulle stå i den ställningen en stund, men jag glömde den lilla detaljen med att andas. Inte att rekommendera, men jag höll mig på benen.

Nelle säger att det ser fint ut estetiskt för jag har vig svank och hals och sedan så sticker brösten ut och ger en illusion av vig bröstrygg, men den är fortfarande för stel. En fördel med stora bröst iaf :P


En mycket lyckad sista gång på stretchen, i höst ska jag fortsätta med både ben och rygg.


Innan körde jag OP och jag hade hoppats på att få vara ensam men sådan tur hade jag inte. Jag körde igenom min koreografi ett flertal gånger, till min kompanjons förtret för hon ville inte höra samma låt om o om igen konstigt nog. Så jag fick lov att sluta, men hade gärna kört den några gånger till.

Lyckades få till den helt ok en gång, ska kolla på datorn hur det ser ut. Kanske skickar in den, kanske filmar en gång till.


Idag är jag blåslagen, det var länge sedan jag fick sådana blåmärken, men jag antar att de kommer att föröka sig ikväll när intensivkursen börjar!

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

14 juni 2011 19:33

Grymt grymt grymt coolt! :D

Jag testade en gång, jag kom inte upp alls, hade nog knappt klarat det med hjälp ens :)

Men nåja, jag har annat att stretcha nu, även om man såklart ska ta lite av allt kanske, men ja, jag har ju annat också att koncentrera mig på..

Förr eller senare får jag göra nya försök med detta :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

16 juni 2011 19:44

Jättesnyggt ju :) Roligt med intensiv nu, jag saknar poledance träningen mycket haha :)

Ja det är skönt med långt sommarlov hur har du det på din semester? :D Kram

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se