VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 juni 2011

Umgängesbrist

Av vintervild - 13 juni 2011 08:30

Trött. Sov för mycket i helgen så kunde inte somna igår. Allt jag drack för att kyla ner mig hjälpte inte heller, och jag var tvungen att krama på älsklingen som kom hem alldeles för sent. Men jag börjar bli van vid att inte sova, bra eller dåligt? :P


Fick bidrag till massage av mamma o pappa i födelsedagspresent så jag har bokat in en lång idrottsmassage på Centralbadet om några veckor. Mysmassage i all ära, min kropp behöver hård kärlek! Vissa muskler känns som stål, på ett negativt sätt.


Veckan är fullsatt precis som de brukar vara nu för tiden. Dans måndag till torsdag, sommarfest med jobbet på fredag. Det är ingen risk att jag och älsklingen går varandra på nerverna genom att umgås för mycket :P Undrar om jag snart glömmer hur han ser ut...


Nu jobba innan OP och sista Stretch 3. Vill ha bild på min chest stand, jag hoppas att det går idag.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Vickan

13 juni 2011 13:51

sv: Vad coolt att dom länkat till henne :) ja, jag tänkte också att om man skulle skrivit skulle man väl liksom ta NPS som exempel eller nåt.
Att dom kunde gått till nån seriös studio som NPS t.ex

Det var ändå väldigt negativt skrivet tycker jag, reportern måste ju säkert redan haft en negativ inställning mot det hela också..

Men jo, NPS kanske inte vill, dom kanske vet med sig att vissa journalister ska vända allt till sin fördel och förstör för studios osv också.. man vet aldrig.

Hade dock varit bra om dom valt nån annan.

Om jag googlar på studios kommer ju ändå många "okej" studios upp, polefitness.me eller vad sidan heter visar ju bara träningsbilder vad jag vet och typ medelålderspersoner på första sidan typ..

Där han/hon var nu hade dom ju lackstövlar på sig typ på träningen osv.
Och ja, tydligen tränade dom ju väldigt annorlunda..

Ja, trist iaf, verkligen dålig artikel :(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se