VinterVild

Direktlänk till inlägg 10 juni 2011

Födelsedag och paradis

Av vintervild - 10 juni 2011 07:48

Fredag igen, det känns på kontoret. Alla är lite gladare och mer avslappnade :) Det vackra vädret och det faktum att jag fyller år gör inte saken sämre :D


Födelsedag igen, vart tar tiden vägen? Tur att ålder bara är en siffra, eller hur? :P

Jag fick en valfri spabehandling på ett spa nära mig av älsklingen, han hade satt upp en lapp på dörren ♥ Är han bäst eller bäst?


Syster och jag beger oss mot Dalarna i eftermiddag, snällaste pappa fyller 60 år imorgon så det blir firande hela dagen lång. Älsklingen kunde tyvärr inte följa med, han får stanna hemma o ta hand om djuren o disken istället. O jag ska klappa kossor, äta tårta o ha det underbart.

Det är mitt paradis.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se