VinterVild

Direktlänk till inlägg 9 juni 2011

På okända vägar

Av vintervild - 9 juni 2011 08:15

Igår var sista Stretch 2, gick sådär. Vet inte hur långt jag har kommit i spagaten än, eftersom jag har sista Stretch 3 på måndag så tyckte Nelle att vi tar bilden då. Jag hoppas att jag har kommit långt :)


Tyvärr så blev bilden på chest stand inte så bra, för mycket runt omkring och för lite mig, så vi ska ta en ny på måndag igen. Jag hoppas att jag kan upprepa bravaden, och bättre :) På något sätt så kan jag inte tro att jag har gjort det förrens jag ser bild på det, och eftersom jag inte är hemma i helgen så kan jag inte tvinga älsklingen att assistera mig. Till hans stora glädje :P


Sista klass idag, sedan intensivkurs som väntar i veckorna tre. Till hösten skulle det bli lite förändringar i upplägget, fler nivåer så jag får se vart jag hamnar.

Mitt liv är mest jobb och dans just nu, men jag klagar inte. Det gör älsklingen så att det räcker.


För ett år sedan så trodde jag inte att jag att skulle vara där jag är just nu. Men det är det som kallas livet.

 
ANNONS
 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

9 juni 2011 11:37

Ja tack :) Spännande med bilder snart. Du är så nära på spagaten :)

Så det kommer att bli fler nivåer på NPS? Hmm undrar om det blir mer nybörjarnivåer eller fler avancerade eller både och? :O :D

Så att Zenia har bokat resan nu :D Nice!

http://leslita.blogg.se

 
Vickan

Vickan

9 juni 2011 15:48

Inte ska du tänka så, det hade varit superbra om den funktionen funnits iaf :)

Jo, det hade varit roligt..

Jag är inte så van att åka själv bara, på genomresa osv ja, men inte liksom bo på hotell eller grejer.

Jag känner en till tjej i sthlm, men det var längesen jag träffade henne, men ja, jag får se när det blir.

Jag ska visserligen ner till Skåne i höst, oktober tror jag det var, och hade varit roligt om man kunde mellanlanda i sthlm, men det måste ju passa dig/er och allt och jag hittar inte bra där nere.. :)

Man vill liksom inte vara till besvär och sånt, men ja, vi får se hur länge jag är ledig från jobb osv också, se om man kan ta nån dag, en dag där nere iaf :) men då ska man ju tajma bra med er också som sagt..

Men fy så pinsamt att visa upp sig för er, hahaha, jag kommer att skämmas och kommer trilla ner från stången ;D

Nä, men det vore roligt faktiskt också :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

 
Vickan

Vickan

10 juni 2011 02:28

Tittade på din senaste video igen, så snyggt när du klättrar och kommer in i cross foot releasen direkt bara, jag fick inte alls ordning på benen och fötterna haha :)

Först tyckte jag inte CFR var så snygg liksom som trick, men när du gjorde den sådär var det jättefint. Så snyggt på spinny med..
Jag måste få till det jag med hehe :)

Roxy spin var supersnygg med, jag får testa nån gång :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se