VinterVild

Direktlänk till inlägg 8 juni 2011

Omotivation

Av vintervild - 8 juni 2011 11:30

Blev inte så mkt sömn inatt som jag velat, älsklingen och jag var förbi hos hans pappa o firade dennes fru på födelsedagen. Blev lite senare än tänkt när jag väl var klar med kvällsbestyren och ramlade i säng.


Sova när man är död var det...


Tillbringade morgonen i väntrum för provtagning, har inte varit på jobbet många timmar men har sista Stretch 2 idag så stannar sent hur som helst.


Känner mig trött och omotiverad. Regnet som kom nyss matchade mitt humör, men nu har det slutat. Tyvärr.


Det ska bli skönt att tillbringa en helg med familjen hos kossorna och de andra kreaturen.

 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

8 juni 2011 16:47

sv: Förlåt R! Jag brukar svara i bloggen + skriva det som kommentar i din blogg, dubbelt liksom..

Men jag har inte hunnit eller glömde helt bort det nu kanske senaste gångerna.. jag var in och kollade och svarade och sen glömde jag helt att kopiera och skriva det hos dig.

Jag glömde helt enkelt bort det.
Sorry :)

Jag hade för mig att jag gjort det men då hade jag inte det..

NU gör jag det iaf :D

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

 
Ingen bild

Vickan

9 juni 2011 01:38

Jag skrev detta hos Z, jag skriver det till dig med :)

Nu låter detta knäppt kanske, men jag hoppas jag kan komma till sthlm nån gång, kanske träffa dig och Z, det skulle vara roligt. Jag skulle säkert bli hur blyg som helst, men det vore roligt att träffa er.

På nåt sätt så har ni kommit att betyda mycket för mig :)

Ni ger mig mycket inspiration och peppning liksom, och man gläds för er och ni gläds för mig. Inte många som direkt peppar en, men ni gör det :)

Tack :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se