VinterVild

Direktlänk till inlägg 7 juni 2011

Chest stand och dammsugning

Av vintervild - 7 juni 2011 08:00

Jag lyckades fördärva min dygnsrytm under långhelgen och kunde inte somna igår. De tusen toalettbesöken hjälpte inte heller :P

Det kommer att bli en lång och trött dag idag...


Men det är vacker och varmt ute och jag ha klämt ner mig i min nya, fina sommarklänning. Den är inte gjord för de 60G som jag har (välsignats? förbannats?) utrustats med så det krävdes en del våld och mycket vilja. Nu håller jag tummarna för att de ska stanna där de är, jag har fina bröst men tror inte att hela kontoret vill se dem :P


Gårdagen gick snabbt förbi. Sov, föråt mig på onyttigheter, ställde fram dammsugaren och krävde dammsugen lägenhet av älsklingen när jag kom hem igen. OP och Stretch 3.

OP gick helt ok, förutom att jag var så svettig att jag gled ner från stången hela tiden. Upp i pole sit, gliid ner till marken :P Inte optimalt precis, men jag gjorde det bästa av situationen.

Filar på min koreografi, känner att jag vill filma o bli klar med det! Hellre än att dra ut på det i all oändlighet...


Stretch 3 gick bra, näst sista gången. Vi gjorde chest stands och jag lyckades! Yay! Stod inte så länge o det var säkerligen inte världens snyggaste chest stand men den första! O kom upp nästan alldeles själv genom att lyfta benen.

Nelle tog en bild, får se om jag vågar lägga upp den :)


Och lägenheten var dammsugen när jag kom hem :)

 
ANNONS
 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

7 juni 2011 14:27

Jag har precis köpt biljett nu. Ska bli sååå kul!! :D (Rad 6 plats 20)

Och jo jag ska säga upp mig från jobbet. Jag behöver inte ens jobba. Jag vill ha mer tid till att dansa och skriva :)

http://leslita.blogg.se

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

7 juni 2011 14:29

Och förresten, vad kul att du gjorde en chest stand! Grattis! :) Jo du vågar lägga upp bild jag vill se :)

http://leslita.blogg.se

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

7 juni 2011 14:38

Ja precis Zenia sa det. Det var den närmaste platsen som fanns. Kanske kan jag hoppa in något steg sen ifall det finns någon snäll människa. Synd att ni inte sa till innan men Annars gör det inte så mycket :)Jag kommer ju att få se det och bo och resa med er :)

Jaha ok på FB menar du då. Men när hon har lagt upp det så får du publicera på bloggen också tycker jag :)

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se