VinterVild

Direktlänk till inlägg 3 juni 2011

Lathet och rabarberpaj

Av vintervild - 3 juni 2011 18:00

Älsklingen jobbar idag så jag fick sängen för migsjälv imorse. Det finns inget bättre än att få ligga kvar när han går upp :)

Sov sedan alldeles för länge, men det kan jag unna mig idag. Passa på att njuta av hela sängen så länge som möjligt :)


Har rensat i vår sorgliga rabatt, försökt övervinna kirskålen och få det lilla som växer där att se lite ståtligt ut. Gick inte så bra, men lite gödsel kanske kan få fart på det hela?


Hade sällskap av både katten och missen där ute, katten i sele och missen fri men han höll sig i närheten hela tiden. Antar att det är roligare att vara ute om matte är med.

Har diskat och tvättat och lagat rabarberpaj som jag åt till middag. Älsklingen ska få när han kommer hem, om han överlever badmintonträningen som är på efter jobbet. Det var år sedan han tränade så det ska bli intressant att se.


Själv så försökte jag köra igenom koreografin här hemma, men har ont i revbenet på vänster sida så det gick inte så bra. Så jag stretchade istället, men har ont i höger hamstring så kunde inte ta i så mkt som jag ville. Inte min dag idag helt enkelt.

Nu blir det vila i några dagar, tänkte köra OP på måndag så ska försöka låta kroppen läka tills dess. Har snart tre veckors intensivkurs o vill vara hel och frisk då.

 
ANNONS
 
zenia

zenia

4 juni 2011 11:34

Jag känner likadant!! Jag hade tänkt köra lite OP på söndag men det är nog bäst att jag vilar :( sen i onsdags har jag inte kommit upp i en enda handspring.

Jag tar igen mitt sista pass då men vi träffar varandra på stretchen :)

http://www.zeniamelina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se