VinterVild

Direktlänk till inlägg 2 juni 2011

Bra, bra dag

Av vintervild - 2 juni 2011 00:00

Nu börjar flera dagars trevlig ledighet. Ska bli så skönt, som jag har längtat... Sova...


Har haft en trevlig dag sedan jag gick från jobbet.


Sushi till lunch.


Gick förbi Fanta o lämnade in älsklingens reg och fick den sötaste lilla Hello Kitty-ask med Jelly Beans i! Om nom nom! Mycket uppskattat.


Tog en sojamjölkslatte med karamellsmak på ett café i närheten och läste min goda bok, just nu "Game of Thrones". Älsklingen visade mig första avsnittet av tv-serien så jag blev nyfiken på boken. Riktigt bra faktiskt, fantasy på hög nivå.


Tog en promenad till studion via Odenplan och Gustav Vasa kyrkas kolumbarium. Helt underbart... Jag var där tills jag blev utslängd för att de stängde :P Gick inte in i själva kyrkan, det stod folk framför ingången och såg viktiga ut så det var säkert något på gång.


Kom till studion innan någon var där så slog mig ner i Vanadislunden och läste min bok och mumsade i mig mina Jelly Beans tills det var dags för OP.


OP gick sådär, mycket som inte fungerade och lite som gjorde det. Utförligare beskrivning kommer.


Mat mellan OP och Stretch 2, såg pådraget kring knivskärningen men slapp se själva dådet vilket jag är tacksam för. Tittade på polis med vovve som sökte igenom parken och hälsade på Stefanskyrkan.


Stretch gick bra, fick vara exempel eftersom jag gör som Nelle säger och inte som jag vill. Det är bra att vara duktig på att ta order, ibland ska man inte tänka själv :)


Hem till älsklingen, berätta om min dag, klappa på katten. Nu ligger raringen och sover middag(?), jag ska väcka honom strax för jag nu vill jag sova sött. Det är redan imorgon.


Det har varit en bra dag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se