VinterVild

Alla inlägg under maj 2011

Av vintervild - 6 maj 2011 08:00

Fredag. Och kort dag, slutar redan kl tre. Ska bli skönt att få komma hem i tid, verkar som att vädret håller på att bli på bättre humör?


Träning igår gick helt ok. Karolina var sjuk så vi hade vikarie. Annorlunda, enklare uppvärmning och mindre skäll :) Men Karolina skäller på ett bra sätt, jag behöver lite piska för att komma någon vart.

Min grupp nu är mindre avancerad än den jag har tagit igen i på måndagar, jag tror att nästan alla andra går Nivå 3 för första gången och jag har ju lite koll eftersom det här är gång två för mig.

Inget fel med det, jag känner mig duktig emellanåt :P

Igår tränade vi Caterpillar, Shouldermount och Gemini. Fick till några snygga och körde växlingar till Scorpio och Hip hold med. Det är skönt med blandningen av nytt och repetition, bara full fart framåt är inte lösningen.

Fick tips om min full invert av snälla Louise och lyckades! En gång, men bättre än ingen gång. Så lycklig :) Ska träna lite efter jobbet hade jag tänkt, o hoppas att jag lyckas upprepa bravaden.


Annars är jag mest frustrerad över att mina axlar känns stelare och stelare istället för tvärtom. Mitt tålamod tryter.

Av vintervild - 5 maj 2011 10:26

Tigern är på hugget idag och han har retat upp elefanterna i min mage. Måste vara bristen på sömn som utlöst det hela och det smittar av sig på allt.


Bara att bita ihop, acceptera och överleva dagen. Vare sig jag vill eller inte.

Av vintervild - 5 maj 2011 08:15

Nackdelen med sen stretch är att jag kommer hem sent o sent i säng. Jag behöver mer än sex timmars sömn, men mellan onsdag och torsdag så får jag nöja mig med det.

Slipper ha allt för dåligt samvete för att jag kom hem sent igår iaf, älsklingen kom en halvtimme senare. Då hade jag nästan somnat men hann med en puss innan jag stupade igen.


För katten var ordningen återställd imorse när jag kravlade mig ur sängen halv sex. Att jag sedan inte ville släppa ut henne utan sele eller klappa henne oavbrutet när hon åt var ett stort minus, hon förstår inte alls varför jag krälar runt på golvet när jag kan gosa med henne. Hon är ju viktigast i världen, eller?

Morgonstretch är ett trevligt sätt att vakna, lugnt och rofullt o jag gör ngt vettigt medan jag äter frukost och scannar Internet. Känns bara som att det tar längre o längre tid, dock. Börjar jag bli lat eller gör jag fler o fler saker?


Stretch 2 gick ok, kände mig lite stelare och tröttare än vanligt. Min straddle hade ingen bra utgångspunkt men jag kom rätt långt ner i slutet så det kändes bra.

Höfterna lämnar en del att önska men jag kämpar på och hamstringsen är lite touch and go. Ibland bra, ibland inte.

Mycket att jobba på.

Ryggen var fortfarande trött efter måndagens bravader så det gick inte så bra som det hade kunnat men man kan inte vara bäst jämt. Tyvärr.


I eftermiddag poleklass, ser fram emot det. Måste bara lyckas hålla mig vaken... Blir säng direkt efter jag kommer hem ikväll, men imorrn är det fredag och sommartid på jobbet! Yay! Något positivt.

Av vintervild - 4 maj 2011 18:00

Sitter kvar på jobbet, stannar nog ett tag till. Stretchen börjar inte förrens halv nio och det är ingen OP-tid innan. Så de blir antingen övertid eller åka hem emellan o idag blev det sovmorgon.

Planering är tydligen bra.


Förkylningen känns sådär, varken bättre eller sämre. Jag hoppas på det bästa att den försvinner snart. Jag har så mycket jag vill göra, men inte tillräckligt med ork och energi att göra det. Vill så mycket mer än jag kan, inte så stor skillnad från en femåring.


Vill dansa, vill kunna, vill hinna. Håller mig borta från andras videor och framgångar, får alldeles för mycket prestationsångest nu. Behöver åstadkomma något bra och svårt, sedan kan jag se framåt. Känner mig fast nu.


Och gnällig. Jag vet det. Inte så mycket positivt i min skrift just nu.


Jag skyller på vädret.


Men jobbet är iaf kul.

Av vintervild - 4 maj 2011 09:45

Sovmorgon idag, ända till sju. Ingen kvällsstretch igår o ingen morgonstretch idag. Min kropp kämpar mot elak förkylning och behövde lite lugn o ro, ikväll blir det stretch nog.


Katten, som lärt sig när jag går upp, blev mycket förvånad när jag inte kom ur sängen halv sex. Efter lite, eller snarare mycket, mjau gav hon upp och lade sig bredvid min kudde och väntade tills jag behagade komma ur sängen. Mysigt med en gosig kisse, gjorde den gråa och kalla morgon en aning trevligare.


Förkylningen är inte besegrad än, varken bättre eller sämre. Jag hoppas att den håller sig på den här nivån, har ingen lust med feber o annat strul o vill inte missa träning heller. Men fördelen är att jag kan skylla på förkylningen när det går dåligt :P


Helst vill jag ligga i soffan med en kopp te och dåliga TV-serier. Det känns som höst...

Av vintervild - 3 maj 2011 20:48

Film från OP i söndags. Ser ut och kände mig som en elefant...


Elefant på pinne



Tänkte bjuda på bilderna från Stretch 3 med, bara två än så länge men visar lite framsteg.


"Brygga" utan armar, inte många rätt



  Waterfall. Gå mot brygga så långt det går och stanna

En bit på väg men ännu långt att gå


Nu sova och hoppas att förkylningen har försvunnit tills imorgon. Hoppas, hoppas...

Av vintervild - 3 maj 2011 18:28

Fototriss, det var ett tag sedan. Temat är Så ser det ut hos mig.



  Träden stretar på, på byggarbetsplatsen utanför jobbet




  Gick förbi Stadsbiblioteket på väg till träningen igår



  En nyoljad och snöig(!) altan

Av vintervild - 3 maj 2011 08:00

Det snöar. I maj. Jag tror att jag har vaknat i ett parallellt universum. Och det är kallt där.


Träning och stretch 3 igår, gick sådär. Klarar fortfarande inte saker som jag vill och borde klara och tålamod är inte min starka sida. Jag blir nedslagen och då går det ännu sämre o jag känner mig sämre i en oändlig spiral.

Full invert går inte, shouldermount går inte (men det hade jag inte trott heller). Frustrerad och trött.


På stretchen så gör jag stora framsteg i mina backbends och ryggstretch men jag är fortfarande sämst av oss fyra. Och jag vet att jag inte ska jämföra mig med andra utan med migsjälv men det är svårt när de kan gå vidare till svårare saker o jag knappt kan andas.


Gårdagen var inte så upplyftande som den kunde ha varit.


Dessutom håller jag på att bli förkyld.


Skulle ha träffat en vän efter jobbet men hon fick förhinder så idag ska jag hem till soffan o ett bad o tycka lite synd om migsjälv så känns det bättre imorgon.

Speciellt om det inte snöar då.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards