VinterVild

Alla inlägg under maj 2011

Av vintervild - 12 maj 2011 20:22

Trött. Sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem med den otroligt nyttiga middagen från lokala kebaberian. Jag har iaf vart duktig o satt på diskmaskinen innan disken fick ben.


Klassen idag gick ok, jag kände mig extra trött och hal så det kunde ha gått bättre. Elbow grip och jag är inte överrens, lyckas inte ens göra Butterfly med elbow grip trots att det går fin-fint med split grip. Så aysha var det inte att tala om.

Träna mer helt enkelt.

Även Jamilla/Flatline Scorpio, Gemini och Superman fick sig en omgång. Jag fick prova på att göra en förenklad Allegra där jag inte höll i med övre handen utan hängde i benet. Tillräckligt krångligt för min smak :)


Nu har jag nya blåmärken, ont i armen som jag haft underst, låren känns som att de brinner från Superman och diverse muskler värker.


Kunde inte vara lyckligare med andra ord.


Fredag imorgon, otroligt skönt. Veckan har både varit kort och lång.

ANNONS
Av vintervild - 12 maj 2011 08:30

Stretch 2 gick bra igår, fick till ett perfekt accentuerat rygglyft så jag är stolt! Nu måste jag bara kunna upprepa bedriften några hundra gånger till.

Det är kul i min grupp och jag känner mig duktig. Man måste få känna sig duktig och bäst emellanåt, man jämför sig med andra även om man försöker att låta bli.


Pratade lite med Nelle om stretch i allmänhet. Det börjar kännas vid mina knän i min väggsplit, inget farligt men hon föreslog att ligga längre eller ta en liten paus. Jag tänkte göra båda. Stretchpaus hemma tills på lördag och sedan ska jag ligga i tio minuter istället för fem.

Det kan bli för mycket av det goda, jag vill så gärna men kroppen hänger inte med.


På lördag blir det träning och hårt stretchpass hemma hade jag tänkt, hinner inte med ngn OP på söndag för det är familjemiddag hos mamma o pappa då. Men vill hinna träna innan måndag, och se om ryggen kan manipuleras även hemma. Älsklingen kanske kan hjälpa till?


I eftermiddag polepass, jag ser fram emot det extra mycket nu när jag har min full invert!


Och jag ser läskigt mycket fram emot att få ha lägenheten för mig själv nästa helg, det ska bli så skönt...

ANNONS
Av vintervild - 11 maj 2011 12:46

Första försöket (eller tredje om man ska vara petnoga) på armbågsstående. Mycket att förbättra men det är på rätt väg.


  Armbågar rakt under axlarna, fötterna närmre huvudet, titta på hälarna

så blir det perfekt


Av vintervild - 11 maj 2011 08:15

Fick sällskap av en nästan levande älsklingen imorse, han skulle iväg tidigt till jobbet. Vi åkte med samma buss men han gick upp 45 minuter senare än mig. Lite4 olika morgonrutiner? Men jag var iaf vaken på bussen, det var inte han...


Det var kul att träffa K igår, vi pratade om våra gamla äventyr och framtiden.  Hon ser lika ung ut som vanligt och verkar lycklig trots att livet aldrig blir som man tror. Och hur kul skulle det vara?


Lång dag idag, stretch 2 ikväll och hem sent. Kunde ha tagit lite sovmorgon men hade tänkt prata lite med chefen nu på morgonen o såklart skulle han ha tidigt möte *suck* Får sova när jag är död helt enkelt...


Skrämde livet ur stackars katten igår när jag kom hem. Hon var ute i sele när jag kom så jag smög lite på henne. Hon såg mig hela tiden och ställde sig i attackposition så jag trodde att hon ville leka och gjorde ett lite utfall som jag brukar. Då vände hon snabbare än blixten och sprang in och eftersom hon satt fast blev det tvärstopp och ledsen katt.

Hon har förlåtit mig nu iaf, hon sov så sött bredvid min kudde inatt när jag vaknade. Stackars sötkatten min.


Nu te så att jag kan hålla mig vaken...

Av vintervild - 10 maj 2011 10:29

Har lite panik här, tigern är på krigsstigen och elefanterna leker ringlekar med hopp.


Jag är fortfarande på gott humör, har bara lite svårt att tänka, agera, andas. Vi får se hur det går.

Av vintervild - 10 maj 2011 08:15

Trött och träningsvärkig idag. Och lite post-stretch-stel. Är alltid stelare dagen efter, det är nog för att kroppen vill kompensera för rörligheten.


Det gick bra igår, jag fick beröm av Nelle o det betyder mycket. Min rygg är på god väg även om det är lång bit kvar, men mina Swan dives var riktigt bra! Förutom att jag har noll balans i dem, vinglar som en nyfödd fölunge.

Vi fick gå ner i brygga o upp. Jag har lite svårt att komma ner kontrollerat hela vägen och kan inte komma upp från marken, men jag kämpar på. Det går bättre för var gång.

Sedan gick vi ner i armbågsstående. Gick riktigt bra faktiskt, men bilden Nelle tog ser inte vacker ut. Trodde det var bättre, men så brukar det vara tyvärr... Något att jobba på, som det mesta.

Bild kommer när jag får den.


Vädret är fint och jag är på bra humör. Var på OP innan stretchen igår och det gick väldigt bra. Nästan alla inverts gick som de skulle, jag lyckades hålla mig i Superman och tränade på att ramla ner i Gemini. Tränade lite snurrar och började fundera lite på att sätta ihop en koreografi.

Något ska det nog kunna bli.


Ska träffa K efter jobbet. Inte K som är gravid utan en annan K. Som jag bilade genom USA med för tio år sedan (herregud vad jag börjar bli gammal!). Det ska bli kul, vi sågs innan jag åkte på semester men innan dess var det väldigt länge.


Kanske ska göra något vettigt innan dess.

Av vintervild - 9 maj 2011 15:55

Älsklingen och jag gör mer och mer inte tillsammans. Med min träning och hans jobb och utflykter. Om det är fel vet jag inte, om det kommer att leda till mer tid isär vet jag inte.


Älsklingen har anmält sig till dykhelg om två veckor. Torsdag till söndag är han borta och jag känner mest att det ska bli skönt med tid för migsjälv.


Är jag en väldigt hemsk människa?

Av vintervild - 9 maj 2011 08:31

Hade en lat morgon idag. Ställde om klockan till kl sex och tog extra lång tid på mig att göra mig iordning. Kom precis till jobbet.

Jag har ingen poleklass att ta igen idag så kan sitta lite längre o ändå hinna med OP om jag känner för det.


OP med Z igår var kul, såklart :) Problemet var att det var väldigt varmt så jag var hal som en ål och kunde inte få ngt bra handgrepp hur jag än gjorde. Ville försöka mig på Superman drop men lyckades inte hålla mig kvar i Superman ens. Fick köra lite Hero drop istället :) Inte så svårt men tar lite tid innan jag vågar ramla utan att ta med nedre handen först.

Stretch blev det med, pressade mig i både benen och ryggen. Är nära spagat med höger, visserligen med lite fel höfter men det får jag ta.

Filmade så det kommer upp en liten film i veckan.


Stretch 3 ikväll, jag har tränat så att jag klarar att ligga på yogablock med händerna över huvudet. Jag vill dö efter tio sekunder, men jag klarar det. Hoppas att Nelle blir stolt :)

Annars så är axlarna problemet, som vanligt. Bli mjukare, inte stelare!


Nu jobb, lasterna räknar inte sigsjälva.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se