VinterVild

Alla inlägg under maj 2011

Av vintervild - 25 maj 2011 16:30

Älsklingen är sjuk där hemma. Jag hoppas att han inte smittar mig, jag har inte tid att vara sjuk. Inte lust heller. Tyvärr så har han redan pussat på mig så sannolikheten är väldigt stor att jag kommer att bli sjuk... Dum älskling...


Det gick bra att springa igår, jag kom runt springades och på en helt ok tid. Inte lika bra som förra året, men jag har bara sprungit en gång sedan Filippinerna så jag är nöjd.

Det blev mat med mamma o hennes jobbarkompisar efter det och jag kom hem alldeles för sent till en älskling som tyckte synd om sig själv. Jag har dåligt tålamod med sjuka pojkar, han överdriver så otroligt tycker jag. Jag är en dålig flickvän, jag vet...


Livet går framåt, jag är trött mest hela tiden och det känns rätt ok. Önskar jag hade mer tid till att göra ingenting men det är ont om det. Nästa vecka är kort med massor av helg, jag ser fram emot det. Tid att ta det lugnt.. O helgen efter åker vi vill moster för att fira att snälla pappa fyller jämnt. Har beställt en trumpetlärarbok så han har något att tuta efter :)


Stretch 2 idag, klass imorgon. Louise har performance imorgon med, men samtidigt som min klass så jag hinner inte gå. Annars hade jag gått, garanterat!


Jag läser mycket, böckerna kommer och går. Nyss: "The Name of the Wind" av Patrick Rothfuss, nu "The Imperfectionists" av Tom Rachman.

Fler böcker är beställda, jag är för nyfiken för mitt eget bästa. Vem lägger så mycket pengar på böcker, egentligen?

ANNONS
Av vintervild - 24 maj 2011 08:00

Nelle tycker att jag är den mest självkritiska människa någonsin. Undrar var hon har fått det ifrån :P Jag fokuserar mer på det jag inte kan än det jag har uppnått, så har jag alltid varit. Svårt att ändra beteende...


Vi gjorde spagat igår; stående, stående mot vägg och bildtagning.


  Vänster, "fel", ben fram


Jag kom inte lika långt ner som igår men tekniken är bättre och höfterna rakare. Jag är nöjdish. Fötterna måste pointas mer och jag komma längre ner så jag har mkt att jobba på. Tryck, tryck, tryck.


Inte så mkt rygg igår så jag har inte världens träningsvärk i rumpan för en gångs skull. Känns ovant.


OP innan med Z blev det, jag tränade på Superman. Fick till den flertal gånger men vågade inte släppa ner i en Scorpio. Fegis...

Lyckades dessutom med konststycket att få brännsår på rumpan av Supermanträningen, den var ny.


Älsklingen kom hem massor med sent igår, efter ett, så jag slapp ha dåligt samvete för att jag var sen. Han blev inte så glad när jag berättade om intensivkursen på NPS, o jag har inte vågat berätta om intensivkursen i balett som jag har anmält mig till med...


Idag nya naglar och Vårruset. Kanske kommer jag hem i tid för att hinna sova.

ANNONS
Av vintervild - 23 maj 2011 08:15

Måndag igen. Regnig måndag, hade hellre legat kvar i sängen när klockan ringde. Ingen katt hade jag bredvid mig när jag vaknade heller, hon hade lagt sig utanför dörren efter att ylat runt fyra sådär. Knäppkatt.


Älsklingen hade haft det bra på resan, trevliga dyk och trevligt sällskap. Trots att han glömde externa blixten hemma så blev det en hel del fina bilder som jag fick se på igår.

Jag visade video på när jag ramlade ner från stången, älsklingen blev inte imponerad.


Det kommer att bli en lång vecka den här veckan med, hade glömt att jag lovat mamma att springa Vårruset imorgon. Får se hur det går, det var länge sedan jag sprang nu, dansen lockar mer. Men runt kommer jag nog, även om jag kanske får lov att gå :)


Ikväll Stretch 3, jag jobbar vidare mot cheststand. Kanske OP innan, behöver jobba på min Superman som inte ville samarbeta igår. Och mina full inverts.


Nu te och jobb.

Av vintervild - 22 maj 2011 20:15

OP var så kul idag, raraste L och Z och jag jobbade rumpan av oss. Jag körde min koreografi för första gången och det lämnade mycket att önska men nu vet jag det iaf. Det kommer att bli bra med tiden :)


Lite video kommer att komma, men inte på koreografin :)  Brass monkey, i behov av förbättring

  Närmre och närmre målet, måste bara fixa pointen på främre foten och ha det bakre benet helt rakt.Nu är älsklingen hemma igen, trött och smutsig men nöjd. Det är dags för gos.

Av vintervild - 22 maj 2011 13:24

Jag har diskat, tvättat, slängt allt skräp, dammsugit och skrämt livet ur katten.


Jag har verkligen gjort mig förtjänt av några timmars pole nu.

Av vintervild - 21 maj 2011 22:45

Fick min första present av missen igår natt, när jag skulle släppa ut katten i sele så låg det en död mus utanför altandörren. Missen var inte i närheten men han fick mycket beröm när han väl kom hem. Jag vet inte om han fattade varför han fick beröm, han är ju lite korkad, men han verkade nöjd hur som helst.

Ingen av djuren ville äta upp musen så den blev begravd i rabatten imorse.


Dagen har varit bra, har varit hos stora bror och firat brorsönerna som nyss fyllde år. Kom hem och åt lite mat och tog en tupplur på alldeles för lång tid. Hur skönt som helst.

Tittar på "Fringe", tar igen halva säsongen som jag har missat och ska sova snart igen.

Sova är härligt.


Imorgon OP, ska hinna leka hemmafru innan dess. Älsklingen kommer hem imorgon kväll någon gång, jag har just pratat med honom. Han lever och har det bra, lite mycket öl bara verkar det som ;)


Imorgon fortsätter jakten på perfektion...

Av vintervild - 21 maj 2011 17:00

  Ett träd jag passerar då och då


Av vintervild - 21 maj 2011 14:00

  Jag känner mig liten under den väldiga kranen vid hamnenPresentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se