VinterVild

Alla inlägg under maj 2011

Av vintervild - 29 maj 2011 11:30

Älsklingen sover, katten kurrar under filten bredvid mig och missen har trotsat nedfallet och försvunnit iväg.


Jag har inte hunnit köra igenom min koreografi ngt, jag kände att jag skulle ägna lite tid åt älsklingen när vi för en gångs skull var hemma samtidigt. Idag blir det inte många minuter tillsammans; jag ska till mamma för Mors-dag-firande vid ett, vara på studion för OP klockan tre, älsklingen åker till jobbet innan jag kommer hem och stannar nog alldeles för länge in på natten. Imorrn har jag Stretch 3 och kommer hem sent.

Jag börjar förstå att han klagar på att vi aldrig ses :P


Det är iaf ingen risk att vi går varandra på nerverna, även om det går trots att man aldrig ses.


Dags att äta, packa, ge mig iväg snart. Som alltid.

ANNONS
Av vintervild - 28 maj 2011 22:04

Älsklingen spelar datorspel med sin syster som bor i utomlands. Missen är på äventyr och katten rymde och följde med. Jag ska sova fast det var knappt 12 timmar sedan jag vaknade.


Har jag nämnt att jag tycker om att sova?


En kort video från söndagens OP. Imorgon ska det bli bättre, jag lovar.


ANNONS
Av vintervild - 28 maj 2011 11:00

  Missen myser i majsolen


Av vintervild - 28 maj 2011 10:45

Sov länge imorse, längre än jag trodde. Som vanligt. Mina drömmar är vivida, ibland undrar jag om det är dröm eller verklighet. Men jag minns väldigt lite när jag vaknar.


Tog ett varmt bad igår med ljus och vin och en bok. Och en älskling efter ett tag.

Det finns inte så mycket mer att säga.


Idag ska vi vara domestiska, handla och göra annat tråkigt. Dansa lite, stretcha.

Andas.


Idag är en kortfattad dag.

Av vintervild - 28 maj 2011 10:17

  Inte alla polebilder blir som de ska :)Av vintervild - 27 maj 2011 19:30

Älsklingen är påväg hem, vi kanske hinner gosa lite ikväll. Kanske :P


Kom hem och sov några timmar efter jobbet, finns det något härligare än att sova middag? Jag tror inte det...


Nova är mammas och pappas yngsta vovve, en söt Cavalier King Charles spaniel. Det fegaste som finns på fyra ben och ska man klappa på henne ser hon ut som att man ska slå henne.


  Fega Novanosen


Hon är underbar trots det, Cavalierer är de svansviftigaste vovvarna i hela världen.


Katten sover bredvid mig och missen sussar någon annanstans. Älsklingen är snart hemma.

Av vintervild - 27 maj 2011 07:45

Fredag.. Jag hann faktiskt umgås med älsklingen igår, det var ett tag sedan. Inte så länge, behövde sova. Behöver fortfarande sova, vädret ger mycket att önska och jag vill hellre ligga i sängen än vara på jobbet. Men det är en kort dag idag, ska fixa lite saker och sedan åka hem. Träna på min koreografi om jag orkar och inte somnar så snart jag kommer innanför dörren.


Klassen gick bra igår, gjorde mycket spinny och inget som jag inte tränat på förut. Klarade flera full inverts på korrekt vis och caterpillar climb! Flera steg! Sedan kom taket i vägen och handen blev för hal. Men det går framåt.

Vi gjorde många bryggor på stången, ryggen och axlarna fick jobba hårt. Jag har lite ont i vänster axel idag, vet inte om det är träningen eller något annat. Får se hur den beter sig senare under dagen.


Inga planer för helgen förutom OP på söndag. Älsklingen ska jobba då med så han får leva med att jag tränar.


Te så jag blir varm, önskar att jag hade torra skor med.

Av vintervild - 26 maj 2011 08:00

Torsdag igen. Det känns som att jag är fast i eviga torsdagar, jag antar att det är bättre än eviga måndagar.


Älsklingen är fortfarande sjuk, men bättre. Katterna lever, missen var så gosig imorse, idel kurr. Katten var trött, det tog en kvart innan hon masade sig ur sovrummet. Vi längtar alla till helg, men då kommer hon säkert att mjaua redan klockan fyra på morgonen.


Det var tomt på stretchen igår, men inte lika som i måndags. Skäll och beröm, mest skäll. Mina fötter gör som de vill och inte som de ska, min rygg samarbetar inte. Mina axlar ska vi inte prata om.

Men jag kom långt ner i straddle, även om det blev lite fel med fötternas samarbetsovilja. Lyckades inte med swims, dock. Jag har kunnat men inte igår.


Jag känner mig lite sliten och desillusionerad. Trött, inte bara fysiskt.


Jag antar att det är livet. Jag har iaf fina, rosa naglar.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se