VinterVild

Direktlänk till inlägg 31 maj 2011

Trötthet på alla vis

Av vintervild - 31 maj 2011 08:30

Tröttheten börjar nå nya höjder, jag förstår inte riktigt varför. Jag har sovit mindre under längre tid utan att vara såhär trött, men det kanske är för att jag ser fram emot den långa, härliga ledigheten som jag blir extra trött.


Hann träffa älsklingen igår en stund innan jag gick och sov. Han klagade på att han var jättetrött men han kom inte och lade sig förrens långt efter midnatt. Skyll dig själv?

Jag blir lite trött på honom med, han gör väldigt lite hemma. Visserligen är han matlagaren men vi lagar väldigt sällan mat eftersom vi inte är hemma samtidigt så ofta just nu. Så det är jag som plockar undan och kör diskmaskinen när det behövs och han strör sina saker golvet. Det ligger fortfarande saker från när han kom hem förra söndagen framme, och inga små saker. Underställ, väskor(!), vikter.

Jag erkänner att jag inte är perfekt på det området, men det märks mer när det är hans saker?


Jag är inte hans mamma.


OP gick bra igår, ingen film eller bild dock. Orkade inte släpa med kameran.

Lyckades glömma min fina bok hemma så det blev lite freestyle men gick bra ändå. Klarade av Roxy Spin på spinny, tränade Iguana mount och satte alla full invert förutom den sista för då var jag alldeles för trött. Ett bra tecken på att det är dags att sluta för dagen :P

Funderar på min koreografi, ska titta igenom den idag efter jobbet om jag orkar, vill gärna köra igenom den imorgon några gånger. Bara få lite koll på hur den går.


Stretch 3 var kul och jobbigt. Vi fick lite skäll för att vi latade oss, Nelle har höjt ribban. Det som var ok de första gångerna är inte acceptabelt längre. Sträva alltid bakåt, uppåt, längre.

Vi fick stå i chest stand, yay! Lyckades inte komma upp eller stå själv dock, men känner att jag är på väg. Måste träna på att komma upp och på att lyckas stå av egen kraft.

Fick ingen bild tyvärr men jag hoppas att det kommer nästa vecka.


Idag ska jag hem efter jobbet, det var länge sedan jag var hemma en veckoeftermiddag som inte är fredag. Vad ska jag göra då?


O det ironiska är att älsklingen antagligen inte är hemma då :P

 
ANNONS
 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

31 maj 2011 11:10

Hej gumman, jobbigt att du har kommit in i en trötthetsperiod och att du inte hinner träffa din kille så mycket. Det låter jobbigt. Men härligt att du snart är ledig. Jag har 10 dagar kvar till sommarlov :) yey!

Ja precis du får leta lite ;) Men det är helt ok om du vill ha boken framme och slå upp betydelserna :)

Nu ska jag "youtuba" Roxy Spin :s

Kram

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se