VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 maj 2011

Kärlek och pole

Av vintervild - 29 maj 2011 21:45

Sitter och tittar på "Buffy", lyssnar på katten som ylar alldeles för mycket (kattskrälle) och borde gå och lägga mig snart.


OP idag med Z, L och C, fullt hus med andra ord.

Det kändes rätt ok, men inte helt bra. Jag klarar inte Superman fall och det gör mig frustrerad! Börjar att bli väldigt duktig på vägen dit åtminstonde, ska bara klara av fallet åxo.

Satte Caterpillar Climb och klarade av Butterfly till Scorpio och Scorpio - Scorpio så jag antar att jag gjorde vissa framsteg.VideobevisJag stretchade ordentligt efteråt, känner mig frusterad över att jag inte kommer dit jag vill. Lyckades med spagat på höger ben och nästan på vänster så det går åt rätt håll, men jag vill komma längre i min straddle och chest stand känns år och dar borta just nu.


Jag har för höga krav på migsjälv, kan inte uppskatta det jag har utan vill bara ha mer och mer. Jag vet att om jag i somras kunde se mig nu så skulle jag vara imponerad, men jag ser det helt enkelt inte där jag är nu. Fel, jag vet...


Älsklingen jobbar, jag kommer att få se honom imorgon kväll efter Stretch 3. Det är skönt att veckan är kort, då kanske vi kan umgås och göra något mer än handla och prata om tvätt och disk.


Jag älskar honom faktiskt.

 
ANNONS
 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

29 maj 2011 22:13

Det är ingen fara att jag är med i videon :P Står mest bara och snackar teknik där. hehe

http://leslita.blogg.se

 
Vickan

Vickan

30 maj 2011 09:27

Grymt bra, vad duktig du är :) så stark.
Som caterpillar och sånt, jag blir alldeles vinglig om jag skulle sätta upp händerna och sånt och försöka mig på sånt.
Ingen stabilitet och jag vet knappt vad som är upp och ner, så blev det då jag testat att göra butterfly förut för ett tag sen..

Läskigt, men ja, tillslut går det väl, men du är stark och duktig :)

http://www.poledanceprincess.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se