VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 maj 2011

Mal och pladder

Av vintervild - 25 maj 2011 16:30

Älsklingen är sjuk där hemma. Jag hoppas att han inte smittar mig, jag har inte tid att vara sjuk. Inte lust heller. Tyvärr så har han redan pussat på mig så sannolikheten är väldigt stor att jag kommer att bli sjuk... Dum älskling...


Det gick bra att springa igår, jag kom runt springades och på en helt ok tid. Inte lika bra som förra året, men jag har bara sprungit en gång sedan Filippinerna så jag är nöjd.

Det blev mat med mamma o hennes jobbarkompisar efter det och jag kom hem alldeles för sent till en älskling som tyckte synd om sig själv. Jag har dåligt tålamod med sjuka pojkar, han överdriver så otroligt tycker jag. Jag är en dålig flickvän, jag vet...


Livet går framåt, jag är trött mest hela tiden och det känns rätt ok. Önskar jag hade mer tid till att göra ingenting men det är ont om det. Nästa vecka är kort med massor av helg, jag ser fram emot det. Tid att ta det lugnt.. O helgen efter åker vi vill moster för att fira att snälla pappa fyller jämnt. Har beställt en trumpetlärarbok så han har något att tuta efter :)


Stretch 2 idag, klass imorgon. Louise har performance imorgon med, men samtidigt som min klass så jag hinner inte gå. Annars hade jag gått, garanterat!


Jag läser mycket, böckerna kommer och går. Nyss: "The Name of the Wind" av Patrick Rothfuss, nu "The Imperfectionists" av Tom Rachman.

Fler böcker är beställda, jag är för nyfiken för mitt eget bästa. Vem lägger så mycket pengar på böcker, egentligen?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se