VinterVild

Direktlänk till inlägg 24 maj 2011

Självkritisk

Av vintervild - 24 maj 2011 08:00

Nelle tycker att jag är den mest självkritiska människa någonsin. Undrar var hon har fått det ifrån :P Jag fokuserar mer på det jag inte kan än det jag har uppnått, så har jag alltid varit. Svårt att ändra beteende...


Vi gjorde spagat igår; stående, stående mot vägg och bildtagning.


  Vänster, "fel", ben fram


Jag kom inte lika långt ner som igår men tekniken är bättre och höfterna rakare. Jag är nöjdish. Fötterna måste pointas mer och jag komma längre ner så jag har mkt att jobba på. Tryck, tryck, tryck.


Inte så mkt rygg igår så jag har inte världens träningsvärk i rumpan för en gångs skull. Känns ovant.


OP innan med Z blev det, jag tränade på Superman. Fick till den flertal gånger men vågade inte släppa ner i en Scorpio. Fegis...

Lyckades dessutom med konststycket att få brännsår på rumpan av Supermanträningen, den var ny.


Älsklingen kom hem massor med sent igår, efter ett, så jag slapp ha dåligt samvete för att jag var sen. Han blev inte så glad när jag berättade om intensivkursen på NPS, o jag har inte vågat berätta om intensivkursen i balett som jag har anmält mig till med...


Idag nya naglar och Vårruset. Kanske kommer jag hem i tid för att hinna sova.

 
ANNONS
 
zenia

zenia

24 maj 2011 08:50

Notera: och koncentrationen är på topp ;) positivt?! Har tyvärr också den förfärliga åkomman som kallas "att vara självkritisk". Samtidigt är jag tyvärr för "blyg" för att överösa mig själv med att jag lyckas och är bra :(

http://www.zeniamelina.blogspot.com

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

24 maj 2011 10:25

Ja det är alltid roligt att se, du är med lite i bakgrunden, hoppas att det är ok :P

Vad är det för balett kurs u´du ska gå? Är det nybörjare? Jag vill också :)

Lycka till på vårruset och kämpa på med spagaten :)

http://leslita.blogg.se

 
Lesly Valencia

Lesly Valencia

25 maj 2011 14:55

Ja den balett kursen hade varit roligt, men jag har kollat lite på yoga och det finns massor att välja emellan ;)

JA jag vill också göra som hon på bilden, hon är min idol. Dashama har en yoga kanal på youtube. Någon gång kanske vi kan göra den ;)

Kram

http://leslita.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se