VinterVild

Direktlänk till inlägg 23 maj 2011

Imponerande

Av vintervild - 23 maj 2011 08:15

Måndag igen. Regnig måndag, hade hellre legat kvar i sängen när klockan ringde. Ingen katt hade jag bredvid mig när jag vaknade heller, hon hade lagt sig utanför dörren efter att ylat runt fyra sådär. Knäppkatt.


Älsklingen hade haft det bra på resan, trevliga dyk och trevligt sällskap. Trots att han glömde externa blixten hemma så blev det en hel del fina bilder som jag fick se på igår.

Jag visade video på när jag ramlade ner från stången, älsklingen blev inte imponerad.


Det kommer att bli en lång vecka den här veckan med, hade glömt att jag lovat mamma att springa Vårruset imorgon. Får se hur det går, det var länge sedan jag sprang nu, dansen lockar mer. Men runt kommer jag nog, även om jag kanske får lov att gå :)


Ikväll Stretch 3, jag jobbar vidare mot cheststand. Kanske OP innan, behöver jobba på min Superman som inte ville samarbeta igår. Och mina full inverts.


Nu te och jobb.

 
ANNONS
 
Jess

Jess

23 maj 2011 16:53

sv: Hahaha neeeej jag tycker nästan det är lättare med x-stage. Man kan klättra högre och så. Eller ja ni har nog högre i takhöjd i eran studio än vi har så jag tycker det är kung med x-stage ;)

http://antligenjess.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se