VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 maj 2011

Apkonster

Av vintervild - 20 maj 2011 08:15

Gick upp fem imorse. Nej, jag är inte riktigt normal :P Men jag har en plan. Kom till jobbet redan sju, jobbar in lunchen och kan gå hem klockan ett! O sätta på disken, en tvätt, skrubba golvet i badrummet och sedan ta en lång härlig tupplur.

En plan som det är värt att förlora lite morgonsömn över.


Fast jag erkänner att det var allt annat än enkelt att lämna sängen när klockan ringde...


Läkarbesöket gick bra igår, inte så mycket att orda om. Jag ska fortsätta med samma dos på medicinen och vi ska träffas igen i december. Ingen idé att träffas oftare och jag får ringa när som helst om jag behöver och då slipper jag gå igenom den evighetslånga processen igen eftersom jag redan är i systemet.

Skönt att veta men jag hoppas att jag slipper.


Sedan iväg till klass, L tog igen på samma så på slutet tog jag lite bilder åt henne.

Vi tränade shouldermount och jag gör framsteg! Små framsteg, men ändock framsteg. Kan snart stanna med benen uppe i ihopdragen (? tucked på engelska) position o då är det "bara" att räta ut dem. Jag är på gång.

Sedan körde vi Brass Monkey från Cross ankle release. Gick jättebra,jag klarade på båda sidorna. Jag vet inte riktigt hur det såg ut men ska ta bild på OP på söndag så får ni se. Stolt över migsjälv :)

Vi gjorde Ballerina med och det är ett otroligt trick om man är vig. Är man som en pinne som jag så ser det mest obekvämt och smärtsamt ut. Jag tror att jag lägger den på hyllan ett tag, har andra trick som jag vill lära mig istället.


På söndag blir det OP med Z och L, idag ska stretcha och kanske köra lite spinns om jag är på humör. Imorrn blir spins och stretch, måste jobba på mina backbens även hemma.

Ska på kalas på lördag med, brorsönerna fyller 11 och 13. Jag börjar bli gammal :P


Te, jobb och överleva tills jag kommer hem igen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se